Τα έργα της Διανοίας είναι βάλσαμο για την ψυχή (E-Book)

  • ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ
  • ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ

Τα έργα της Διανοίας είναι βάλσαμο για την ψυχή (E-Book)

«Τι μπορεί να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη;»
Διάβασε το βιβλίο «Τα έργα της διανοίας είναι βάλσαμο για την ψυχή»

Η συλλογική μας διάνοια μοιάζει με μια Πόλη, που διέπεται από κανόνες, υπακούει σε μια Αρχή, έχει θεσμούς και νόμους, χαρακτήρα και εκδηλώσεις πολιτισμού, αγωγή και παιδεία, σχολεία και νηπιακούς σταθμούς, χώρους εργασίας και χώρους αναψυχής.

Το Βιβλίο-Δίαυλος «Τα έργα της διανοίας είναι βάλσαμο για την ψυχή» είναι έργο της συλλογικής διανοίας, αυτής που μεριμνά ώστε οι πόλεις να υπάρχουν, οι κάτοικοι να αυξάνονται, ο πληθυσμός να ευημερεί, οι άνθρωποι να είναι χαρούμενοι, η ψυχή να απλώνεται και τα έργα του Θεού να δοξάζονται.

Εκείνο που δεν μπορεί να εξηγηθεί, αλλά παραμένει μόνο ως βιωματική εμπειρία από την ανάγνωση του βιβλίου είναι η ικανότητα της ψυχής να παράγει πραγματικότητα, να φωτίζει τα γεγονότα, να αλληλεπιδρά στις καταστάσεις, να ενεργοποιεί την διάνοια, να ενώνει τους ανθρώπους δια των έργων της διανοίας και να φροντίζει ώστε αυτά να είναι αθάνατα.

Ο Ευριπίδης σήμερα θα μιλούσε για «Τα έργα της διανοίας είναι βάλσαμο για την ψυχή», γιατί εκείνος έβλεπε το φάρμακο και όχι μόνο την γιατρειά. Τα έργα της διανοίας είναι σήμερα το μόνο φάρμακο, για την ψυχή, κατάλληλο για την ασθένεια που κατάθλιψη ονομάζεται και πλήττει την κοινωνία μας συνολικά.

Το Βιβλίο-Δίαυλος «Τα έργα της διανοίας είναι βάλσαμο για την ψυχή» ανήκει στην Σειρά «Ας πολεμήσουμε την Κατάθλιψη, την μάστιγα του αιώνα» και συμμετέχει στις Συλλογές «Μπορεί η Ελλάδα να αναστηθεί;» και «Ο Άνθρωπος - δημιουργός στην Αθήνα».

Εκδόσεις: Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ
Συγγραφέας: Βιργινία Φατσή
ISBN:978-618-5071-29-5
Αριθμός σελίδων:38

Διαθεσιμότητα Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο

7,00 €

ΠΡΟΣΘΗΚΗ


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Αποσπάσματα - Αποφθέγματα

Δημοφιλή Αποφθέγματα

Αν υπάρχει ένα υλικό στο σύμπαν που δεν μοιάζει με κανένα άλλο, από άνθρωπο σε άνθρωπο, αυτό είναι η διάνοια και τίποτα άλλο.

Οι αξίες της Ηθικής των Ελλήνων λένε ότι ο άνθρωπος ζει για να τιμά τον εαυτό του με τα έργα του, να τον αξιοποιεί με τον βίο του και να τον αναδεικνύει με τα όνειρά του.

Τα έργα της διανοίας είναι βάλσαμο για την ψυχή αυτών που τα παρακολουθούν, τα διαβάζουν ή ενημερώνονται για αυτά.

Η διάνοια παράγει διάνοια. Όποιος επικοινωνεί με τον επέκεινα χώρο της συλλογικής διανοίας, αυτομάτως παράγει έργα της διανοίας για την κοινωνία του.

30 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Σχόλια

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Θα μας βρείτε στα δίκτυα: