Η Ειρηνική επανάσταση των Διανοουμένων (έντυπη έκδοση)

  • ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ

   Η Ειρηνική επανάσταση των Διανοουμένων (έντυπη έκδοση)

   Το βιβλίο «Η Ειρηνική Επανάσταση των Διανοουμένων», είναι ένα βιβλίο Αυτογνωσίας.

   Απευθύνεται σε εκείνους, που θέλουν να μορφοποιήσουν οριστικά τον δικό τους τρόπο σκέψης, να οριοθετήσουν τον δικό τους δρόμο ζωής και να αποφασίσουν ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος στις επιλογές τους.

   Τα συμπεράσματα στα οποία καταλήγεις διαβάζοντας το βιβλίο, είναι η απαραίτητη πλατφόρμα, πάνω στην οποία θα στηριχθεί η προσπάθειά σου για κάθε είδους ανάκαμψη.

   Είτε σε απασχολούν μεγάλα και σοβαρά θέματα, είτε πρέπει να πάρεις αποφάσεις για θέματα που φαίνονται μικρά και καθημερινά, ο δρόμος για την υιοθέτηση ορθών επιλογών αρχίζει από την αναθεώρηση των προσωπικών σου απόψεων.

   Μια αναθεώρηση που με την βοήθεια του βιβλίου γίνεται συντεταγμένα, μεθοδικά και με σωστό τρόπο. Καταλήγει δε σε αποφάσεις για την στάση που θα κρατήσεις απέναντι στα θέματα που σε απασχολούν, είτε είναι προσωπικά, είτε επαγγελματικά, είτε ευρύτερα κοινωνικά.

   Το βιβλίο σε βοηθάει να βαδίσεις με σιγουριά στα δύσβατα μονοπάτια της σημερινής πραγματικότητας. Γιατί έχει την ικανότητα να ενεργοποιεί πολύτιμες ψυχικές ιδιότητες, όπως η διάνοια και να τις στρέφει προς την αντιμετώπιση των θεμάτων που αντιμετωπίζεις. Το περιεχόμενό του δεν είναι ένα άθροισμα σοφών αποφθεγμάτων που γενικά βοηθούν, ούτε η περιπτωσιολογική καταγραφή εμπειριών από ανθρώπους «που τα κατάφεραν», σε ό,τι προσπάθησαν. Το βιβλίο περιέχει ενεργό λόγο, τον λόγο δηλαδή που κινητοποιεί τον άνθρωπο στην σωστή κατεύθυνση και στις σωστές επιλογές, με έναν τρόπο που δεν περιγράφεται, αλλά γίνεται αντιληπτός μόνο βιωματικά.

   Εκδόσεις: Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ
   Συγγραφέας: Βιργινία Φατσή
   ISBN:978-618-5071-73-8
   Αριθμός σελίδων:55
   Διαστάσεις: 10,5x14,85 cm

   Διαθεσιμότητα Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο

   8,00 €

   ΠΡΟΣΘΗΚΗ


   Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

   30 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

   Σχόλια

   Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

   Θα μας βρείτε στα δίκτυα: