Η Κατάθλιψη προκαλείται από την έλλειψη Διανοίας (E-Book)

  • ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ
  • ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ

Η Κατάθλιψη προκαλείται από την έλλειψη Διανοίας (E-Book)

«Που οφείλεται και πως περιγράφεται το φαινόμενο της Κατάθλιψης;»
Διάβασε το βιβλίο «Η Κατάθλιψη προκαλείται από την έλλειψη διανοίας»

Το Βιβλίο-Δίαυλος «Η Κατάθλιψη προκαλείται από την έλλειψη διανοίας» μιλάει για την κατάθλιψη, όχι ως ιδιαιτερότητα του ανθρώπου και προσωπική του αδυναμία, αλλά ως αναπόφευκτο αποτέλεσμα της αποκόλλησής του από την διάνοια που ο ίδιος διαθέτει και δια της οποίας επικοινωνεί με τους κόσμους της συλλογικής διανοίας. Είναι ένα βιβλίο θεραπευτικό, παρηγορητικό και με τις ήπιες μεθόδους του επαναστατικό, γιατί προτρέπει τον άνθρωπο να αρχίσει την προσωπική του επανάσταση ενάντια σε όλα όσα εσωτερικά τον καταδυναστεύουν και τον εμποδίζουν να επικοινωνήσει με την υγιή του φύση.

Η κατάθλιψη προκαλείται από την έλλειψη διανοίας, έχουμε χάσει δηλαδή την Αγάπη για τις καλές ιδέες, τις ωραίες συνήθειες και την αυτονόητη αλληλεγγύη που πάντα μας διέκρινε ως Έλληνες.

Δεν έχουμε πρόθεση, δύναμη και διάθεση δηλαδή να γίνονται καλά έργα, από αυτά που τον άνθρωπο υπηρετούν και τις κοινωνίες του προάγουν. Όμως, αν η Αγάπη έρθει ξανά, η κακή κατάσταση μπορεί να αλλάξει, αρκεί η Αγάπη να προέρχεται σαφώς από τις ανώτερες διαστάσεις. Εκεί που ο Άνθρωπος κατοικεί αφού πια έχει γίνει πνεύμα και έχει αποβάλει διακαώς τα ανθρώπινα πάθη, έχοντας γίνει ευτυχώς καλός αγωγός για την Αγάπη, που πάντα προέρχεται από τον Θεό.

Το Βιβλίο-Δίαυλος «Η Κατάθλιψη προκαλείται από την έλλειψη διανοίας» ανήκει στην Σειρά «Ας πολεμήσουμε την Κατάθλιψη, την μάστιγα του αιώνα» και συμμετέχει στις Συλλογές «Πως αντιδρώ σε μια κοινωνία γεμάτη κατάθλιψη;» «Ο Δρόμος για την Ίαση» και «Έργα και Ημέρες της Κοινωνίας της Γνώσης».

Εκδόσεις: Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ
Συγγραφέας: Βιργινία Φατσή
ISBN: 978-618-5071-31-8
Αριθμός σελίδων: 42

Διαθεσιμότητα Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο

7,00 €

ΠΡΟΣΘΗΚΗ


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Αποσπάσματα - Αποφθέγματα

Δημοφιλή Αποφθέγματα

Αν η ψυχή έχει την δύναμη να «αρρωστήσει» έναν άνθρωπο, έχει και τις δυνάμεις να τον κάνει καλά.

Η διάνοια είναι η πιο φιλική προς τον άνθρωπο ιδιότητα της ψυχής.

Η κατάθλιψη δεν είναι ιδιαιτερότητα του ανθρώπου και προσωπική του αδυναμία. Είναι το αναπόφευκτο αποτέλεσμα της αποκόλλησής του από την διάνοια που ο ίδιος διαθέτει.

Η Γνώση της θαυμαστής συμπαντικής ολότητας που είναι ο άνθρωπος κάπου υπάρχει και αν πιστεύουμε ότι το ανθρώπινο σώμα, όσο ευφυές και αν είναι, είναι ικανό να περιορίσει, να κατανείμει μόνο του και να διαχειριστεί όλη αυτή την Γνώση, για τον Άνθρωπο και για λογαριασμό του, τότε ίσως είμαστε παράλογοι.

30 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Θα μας βρείτε στα δίκτυα: