Οι περιπέτειες του Ηρακλή στον σύγχρονο κόσμο (E-Book)

  • ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ

  Οι περιπέτειες του Ηρακλή στον σύγχρονο κόσμο (E-Book)

  Ο Ηρακλής στον σύγχρονο κόσμο είναι μια αλληγορία που συνδέει τους άθλους της εποχής μας με τους άθλους στον αρχαίο κόσμο.

  Όταν ο Ηρακλής σκοτώνει το λιοντάρι, κάτι μέσα μας ανασταίνεται και γεμίζει δύναμη η ψυχή μας για να σκοτώνει τα δικά της «λιοντάρια».

  Όταν ο Ηρακλής εκστρατεύει ενάντια στις Αμαζόνες, ξυπνάει μέσα μας την διάθεση να εξερευνήσουμε καινούργιους κόσμους, έστω και αν αυτό γίνεται μέσα στον πλούσιο κόσμο του δικού μας εγκεφάλου.

  «Οι περιπέτειες του Ηρακλή στον σύγχρονο κόσμο» είναι ένας Μύθος και η διήγηση ακολουθεί όλες τις παλιές, καλές συνταγές των ανθρώπων που ήξεραν να διηγούνται τους μύθους για να ξυπνήσουν μέσα στις ψυχές των ανθρώπων τις ιδιότητες ενός ήρωα. Είναι μία διαφορετική οπτική στον κλασσικό μύθο του Ηρακλή, η οποία θέλει να ασχοληθεί με την ανθρώπινη υπόστασή του, με τους πνευματικούς του προβληματισμούς, με τα ηθικά του διλήμματα, με τους φόβους που τον διακατείχαν και με τις προσωπικές ανασφάλειες που θα μπορούσε να έχεις ένας άνθρωπος επιφορτισμένος με τέτοιο έργο.

  Σήμερα, κάθε άνθρωπος μπορεί να διηγηθεί τους δικούς του μύθους, πως σκότωσε την Λερναία Ύδρα, πως απάλλαξε τους ανθρώπους από τον Ευρυμάνθιο κάπρο, πως έφτασε στις μυθικές Εσπερίδες, πως αιχμαλώτισε τον Κέρβερο και πως έπλευσε με επτά καράβια προς την χώρα του Γηρυόνη.

  Και κάθε άνθρωπος μπορεί να γίνει ο ήρωας της ζωής του.

  Διαθεσιμότητα Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο

  9,00 €

  ΠΡΟΣΘΗΚΗ


  Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

  Αποσπάσματα - Αποφθέγματα

  Λίγα λόγια για την συγγραφέα

  Η Βιργινία Φατσή γεννήθηκε στην Ελλάδα. Σπούδασε μεταλλειολόγος μηχανικός στο Ε. Μ. Πολυτεχνείο και εργάστηκε για πολλά χρόνια ως σύμβουλος επιχειρήσεων.

  Έγραψε, επιμελήθηκε και μορφοποίησε την μέθοδο Δύναμη της Διανοίας, η οποία εφαρμόζεται σε άτομα ή σε ομάδες με σκοπό την αυτοβοήθεια, την αυτοβελτίωση και την αυτογνωσία.

  Έγραψε πολλά βιβλία, όλα εμπνευσμένα από την αρχαία Ελληνική φιλοσοφία, αλλά και τον βίο των ανθρώπων της αρχαίας Ελλάδας.


  30 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

  Σχόλια

  Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

  Θα μας βρείτε στα δίκτυα: