Τα ανθρώπινα πάθη και η λύτρωση (E-Book)

  • ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ
  • ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ

Τα ανθρώπινα πάθη και η λύτρωση (E-Book)

«Πως μπορώ να προστατευθώ από την κατάθλιψη;»
Διάβασε το βιβλίο «Τα ανθρώπινα πάθη και η λύτρωση»

Το Βιβλίο-Δίαυλος «Τα ανθρώπινα πάθη και η λύτρωση» είναι ένα από τα έξι αντίδοτα που προτείνουμε για την κατάθλιψη, τα άλλα πέντε είναι τα υπόλοιπα βιβλία της Σειράς.

Διαβάστε και τα έξι, αν νομίζετε ότι ήδη υποφέρετε από κατάθλιψη, διαβάστε ένα ή δύο, αν αναγνωρίζετε στον εαυτό σας συμπτώματα που σας ανησυχούν, διαβάστε όμως οπωσδήποτε το Βιβλίο-Δίαυλος «Τα ανθρώπινα πάθη και η λύτρωση» που ενέπνευσε ο Σοφοκλής για να θωρακίσετε την διάνοιά σας, σε οποιαδήποτε προσβολή δέχεται από τρίτα πρόσωπα και η οποία ενδέχεται να παράξει, οποιαδήποτε στιγμή στο μέλλον, κατάθλιψη. Κάντε το για προληπτικούς λόγους, αν όχι για αντιμετώπιση μιας ασθένειας που ήδη υπάρχει.

Κάντε το όμως και προστατέψτε την διάνοιά σας από την κατάθλιψη, που ήδη έχει αρχίσει να εξαπλώνεται στην κοινωνία μας σαν σύγχρονη μάστιγα.

Η έννοια της γήινης πόλης, των ανθρώπων που μοχθούν για να φτιάξουν κάτι ιδανικό, που καταναλώνουν το μυαλό τους, τα χέρια, την δύναμη την σωματική για να δώσουν στα έργα τους λίγη από την δική τους ψυχή, υπάρχει στο έργο του Σοφοκλή.

Και ποιο έργο είναι μεγαλύτερο από το να κτίσει ο άνθρωπος βήμα, βήμα την δική του ζωή, με τρόπο ώστε να είναι ένα έργο αρεστό στους θεούς και εκείνον να τον ικανοποιεί, να του δίνει την δύναμη και το θάρρος να επιχειρεί έργα καλά και να δίνει και την ζωή του αν χρειάζεται για να τα πραγματοποιεί.

Το Βιβλίο-Δίαυλος «Τα ανθρώπινα πάθη και η λύτρωση» ανήκει στην Σειρά «Ας πολεμήσουμε την Κατάθλιψη, την μάστιγα του αιώνα» και συμμετέχει στις Συλλογές «Μπορεί ο Άνθρωπος να βρει την ευτυχία στην ζωή;» «Ο Δρόμος για την Ελπίδα» και «Ο άνθρωπος - δημιουργός στην Αθήνα».

Εκδόσεις: Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ
Συγγραφέας:Βιργινία Φατσή
ISBN:978-618-5071-34-9
Αριθμός σελίδων: 41

Διαθεσιμότητα Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο

7,00 €

ΠΡΟΣΘΗΚΗ


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Αποσπάσματα - Αποφθέγματα

Δημοφιλή Αποφθέγματα

Μερικές φορές χρειάζονται μόνο οι Έλληνες και τίποτα άλλο, για να κάνουν την διαφορά.

Ως Έλληνες θεωρούμε το αόρατο δίκτυο των ψυχών που εμπνέονται από το Ελληνικό Όραμα. Ένα Όραμα που εν ολίγοις έλεγε ότι τίποτα δεν έχει αξία, αν δεν έχει κέντρο τον άνθρωπο.

Ας εξετάσουμε την διανοητική εργασία ως κοινωνικό μέγεθος, πράγμα που θα μας επιτρέψει να δούμε τις διαστάσεις του φαινομένου που ονομάσθηκε κατάθλιψη και το οποίο εξαρτάται πλήρως από την ανικανότητα του ανθρώπου να αναβαθμίσει την διανοητική του εργασία.

30 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Θα μας βρείτε στα δίκτυα: