Η Ευτυχία της Ψυχής (E-Book)

  • ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ

  Η Ευτυχία της Ψυχής (E-Book)

  «Θέλεις να μάθεις πώς η Αγάπη επηρεάζει την Ψυχή σου;»
  Διάβασε το βιβλίο «Η Ευτυχία της Ψυχής»

  Το Βιβλίο-Δίαυλος «Η Ευτυχία της Ψυχής» μιλάει για την αγάπη που κινητοποιεί την ψυχή, παράγει κοσμογονία, δίνει έδαφος στην δημιουργία και χώρο στον άνθρωπο για να τον παροτρύνει να διαλέξει αυτή την πτυχή της αγάπης που ταιριάζει στην δική του ψυχή και είναι συνώνυμη της δικής της ευτυχίας. Γιατί για κάθε άνθρωπο η ευτυχία της ψυχής είναι διαφορετική. Και όλοι έχουν δικαίωμα να την βρουν.

  Προσδοκία των συντακτών του βιβλίου είναι να βοηθήσουν την επικοινωνία του αναγνώστη με την πνευματική του οικογένεια με όλους τους τρόπους και με όλες τους τις δυνάμεις.

  Το Βιβλίο-Δίαυλος «Η Ευτυχία της Ψυχής» ανήκει στην Σειρά «Η Ψυχή των Ελλήνων» και συμμετέχει στις Συλλογές «Η Αγάπη» και «Η Δημιουργία».

  Εμπνευστής του βιβλίου είναι η Συλλογική Διάνοια των Ελλήνων.

  Εκδόσεις: Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ
  Συγγραφέας: Βιργινία Φατσή
  ISBN: 978-618-5071-47-9
  Αριθμός σελίδων: 41

  Διαθεσιμότητα Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο

  7,00 €

  ΠΡΟΣΘΗΚΗ


  Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

  Αποσπάσματα - Αποφθέγματα

  Δημοφιλή  Αποφθέγματα

  Όταν ο άνθρωπος Αγαπά, η Δημιουργία διευρύνεται, μόνο και μόνο για να δώσει χώρο στα έργα της αγάπης. Η αγάπη εισχωρεί στο συλλογικό ασυνείδητο και το ενθαρρύνει να εκφραστεί, δονεί τις ψυχικές μνήμες του ανθρώπου και τον αναγκάζει να δημιουργήσει.

  Η ψυχή αρέσει στην αγάπη, γιατί η αγάπη δεν απευθύνεται σε υλικά αποκτήματα, πράγματα που είναι έτοιμα και κάποιος απλώς πρέπει να τα κερδίσει ή να τα καταναλώσει, δεν απευθύνεται σε σταθερά οικοδομήματα που απλώς θέλει να τα κατακτήσει, ούτε αναφέρεται στο άπειρο που θέλει να εκμηδενίσει.

  30 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

  Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

  Σχόλια

  Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

  Θα μας βρείτε στα δίκτυα: