Η Ευτυχία της Ψυχής (επαυξημένη έντυπη έκδοση)

  • ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ

   Η Ευτυχία της Ψυχής (επαυξημένη έντυπη έκδοση)

   Η Ευτυχία της Ψυχής συμβαδίζει με την αυξανόμενη ικανότητα του ανθρώπου να οραματίζεται το έργο της ζωής του και να γυρνάει στο παρόν για να δημιουργεί τους όρους και τις προϋποθέσεις για την υλοποίησή του.

   Η Ευτυχία της Ψυχής χρειάζεται τις πνευματικές δυνάμεις του ανθρώπου και αξιοποιεί τις πνευματικές βοήθειες που προέρχονται από τον Εαυτό και την Κοινωνία της Γνώσης.

   Για την πραγμάτωση της Ευτυχίας της Ψυχής ο άνθρωπος χρειάζεται κοινωνία με τους ομοίους του. Για κάθε άνθρωπο η Ευτυχία της Ψυχής είναι διαφορετική. Και όλοι έχουν δικαίωμα να την βρουν σε αρμονική συνύπαρξη με την κοινωνία τους.

   Για την πολυσήμαντη Ευτυχία της Ψυχής θεμελιακός είναι ο ρόλος της Αγάπης. Της Αγάπης που δίνει έδαφος στην Δημιουργία και χώρο στον άνθρωπο. Για αυτό ο καλύτερος τρόπος για να μιλήσει κανείς για την Ευτυχία της Ψυχής, είναι να μιλήσει για την αγάπη, όπως κάνει ακριβώς το Βιβλίο-Δίαυλος «Η Ευτυχία της Ψυχής».

   Τα Βιβλία-Δίαυλοι, που εκδίδει η Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ, έχουν ξεχωριστές ιδιότητες, όπως είναι οι Επαυξημένες Εκδόσεις τους, με δέκα βιβλία η κάθε μία.

   Το Βιβλίο 9 κάθε Επαυξημένης Έκδοσης είναι το βιβλίο που παράγεται αν πάρουμε όλες τις παραγράφους του Βιβλίου 1 και τις διαβάσουμε με αντίστροφη φορά, από την τελευταία μέχρι την πρώτη.

   Το Βιβλίο 1 προέρχεται από Ανώτερα Πεδία και δυναμώνει τον άνθρωπο για να αντιμετωπίσει τις επί γης δυσκολίες του. Με το Βιβλίο 9 ο άνθρωπος εξελισσόμενος, προσεγγίζει το Θεό.

   Η αυξανόμενη     ικανότητα         του       ανθρώπου        να οραματίζεται το έργο της ζωής του και να γυρνάει στο παρόν για να δημιουργήσει τους όρους και τις προϋποθέσεις για την υλοποίηση του, συμβαδίζει με την πραγμάτωση της Ευτυχίας της Ψυχής.

   Για να πετύχει την Ευτυχία της Ψυχής του, ο άνθρωπος αξιοποιεί όλες τις πνευματικές βοήθειες, που προέρχονται από τον Εαυτό και την Κοινωνία της Γνώσης.

   Εκδόσεις:Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ
   Συγγραφέας: Βιργινία Φατσή
   ISBN:978-618-5071-64-6
   Αριθμός σελίδων: 105
   Διαστάσεις: 12x19,4 cm

   Διαθεσιμότητα Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο

   12,00 €

   ΠΡΟΣΘΗΚΗ


   Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

   30 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

   Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

   Σχόλια

   Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

   Θα μας βρείτε στα δίκτυα: