Οι Ψυχικές Δυνάμεις (E-Book)

  • ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ

  Οι Ψυχικές Δυνάμεις (E-Book)

  «Θέλεις να ξαναβρείς τις ψυχικές σου δυνάμεις;»
  Διάβασε το βιβλίο «Οι Ψυχικές Δυνάμεις»

  Οι ψυχικές δυνάμεις είναι η ικανότητα του ανθρώπου να μετασχηματίζει την βαριά ύλη της συνήθειας, της κατεστημένης αντίληψης και του αναπόδραστου πεπρωμένου, σε πραγματική δύναμη ζωής και να ανασύρει από το θολό τοπίο των αναμεμιγμένων αναμνήσεων, αυτές που έχουν πραγματική αξία για τη ζωή.

  Το Βιβλίο-Δίαυλος «Οι Ψυχικές Δυνάμεις» περιέχει όλα τα δεδομένα που απαιτεί η ψυχή, προκειμένου να ξεκινήσει την δική της εργασία για την απομάκρυνση όλων των ρύπων που την καταδυναστεύουν, όλων των προσμίξεων που κάνουν την ζωή της δύσκολη και όλων των ξένων προβλημάτων, με τα οποία δεν θα έπρεπε να ασχολείται.

  Αντικαθιστά όλες τις μεθόδους, που μέχρι σήμερα ίσχυαν, για να έρθει η ψυχή σε απευθείας επαφή με την Αλήθεια και να ελευθερωθεί από τα δεσμά της.

  Η ψυχή χρειάζεται την καθαρότητα για να εκδηλωθεί, γιατί στον χώρο της ψυχής κατοικούν πολλοί άλλοι άνθρωποι, εκτός από αυτόν που την κατέχει και νέμεται τα έργα της.

  Το μέλλον προοιωνίζεται ευοίωνο για όσους έχουν, διατηρούν ή ελπίζουν να αποκτήσουν τις ψυχικές τους δυνάμεις, όχι με την έννοια της αντοχής ή του ήθους, αλλά με την διαχρονική σημασία των δυνάμεων της δημιουργίας.

  Το Βιβλίο-Δίαυλος «Οι Ψυχικές Δυνάμεις» ανήκει στην Σειρά «Η Ψυχή των Ελλήνων» και συμμετέχει στις Συλλογές «Ο Ήλιος πάντα λάμπει στην Ελλάδα» «Μπορεί ο Άνθρωπος να βρει την ευτυχία στη ζωή;» και «Ο Δρόμος για την Ελπίδα».

  Εμπνευστής του βιβλίου είναι η Συλλογική Διάνοια των Ελλήνων.

  Εκδόσεις: Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ
  Συγγραφέας: Βιργινία Φατσή
  ISBN: 978-618-5071-45-5
  Αριθμός σελίδων: 50

  Διαθεσιμότητα Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο

  7,00 €

  ΠΡΟΣΘΗΚΗ


  Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

  Αποσπάσματα - Αποφθέγματα

  Δημοφιλή Αποφθέγματα

  Η πάλη που μαίνεται αυτή την εποχή στην κοινωνία, ελάχιστα εκδηλώνεται μεταξύ ακτημόνων και γαιοκτημόνων ή και μεταξύ των κατόχων των μέσων παραγωγής με τους χειρώνακτες εργαζόμενους. Το πραγματικό διακυβευόμενο και ταυτόχρονα αιτούμενο είναι το δικαίωμα του ανθρώπου στην διανοητική εργασία και την καινοτομία.

  Κάθε ψυχή θα πρέπει να ασχολείται με την εκδήλωση των δικών της έργων και την απελευθέρωση των δικών της δυνάμεων, γιατί ποτέ δεν ξέρουμε από τίνος την ψυχή θα έρθουν τα έργα, που χρειαζόμαστε όλοι για να ζήσουμε.

  Το βιβλίο «Οι Ψυχικές Δυνάμεις» αντικαθιστά όλες τις μεθόδους, που μέχρι σήμερα ίσχυαν, για να έρθει η ψυχή σε απευθείας επαφή με την Αλήθεια και να ελευθερωθεί από τα δεσμά της.

  30 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

  Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

  Σχόλια

  Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

  Θα μας βρείτε στα δίκτυα: