Η Σοφία της Ψυχής (E-Book)

  • ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ

  Η Σοφία της Ψυχής (E-Book)

  «Θέλεις να μπορείς να αξιοποιήσεις τη σοφία που έχει η ψυχή σου;»
  Διάβασε το βιβλίο «Η Σοφία της Ψυχής»

  Το Βιβλίο-Δίαυλος «Η Σοφία της Ψυχής» προσφέρει αφειδώς στην ψυχή όλες τις γνώσεις που χρειάζεται για να κατανοήσει τον σημερινό αγώνα του Ανθρώπου για την επιτυχία του έργου του, μέσα σε πολύ αντίξοες συνθήκες και ως εκ τούτου, να παραμερίσει την ανάγκη της για το κάλλος και σε αντάλλαγμα να αποκτήσει σοφία, με την οποία να υποστηρίξει πλήρως τον Άνθρωπο στους σημερινούς του αγώνες.

  Μας είναι απαραίτητη η Σοφία της Ψυχής αυτή την εποχή, όχι μόνο γιατί χωρίς αυτήν βυθιζόμαστε όλο και περισσότερο σε ένα βαρυτικό πεδίο αδρανειακών σκέψεων, αλλά κυρίως γιατί φέρνει μαζί της την χαρά, την γαλήνη και την ηρεμία που χρειάζεται κάθε σκέψη για να αναπτυχθεί και να αναπτυχθεί σωστά.

  Όμως αυτή την σοφία δεν μπορούμε να την κατακτήσουμε με τους κοινούς τρόπους με τους οποίους μαθαίνουμε, αναπτύσσουμε συλλογισμούς και επικοινωνούμε με το περιβάλλον μας.

  Το Βιβλίο-Δίαυλος «Η Σοφία της Ψυχής» ανήκει στην Σειρά «Η Ψυχή των Ελλήνων» και συμμετέχει στην Συλλογή «Όσο υπάρχουν Έλληνες, υπάρχει θεός και αγάπη».

  Εμπνευστής του βιβλίου είναι η Συλλογική Διάνοια των Ελλήνων.

  Εκδόσεις: Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ
  Συγγραφέας: Βιργινία Φατσή
  ISBN: 978-618-5071-48-6
  Αριθμός σελίδων:38

  5,00 €

  ΠΡΟΣΘΗΚΗ

  Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

  Αποσπάσματα - Αποφθέγματα

  Δημοφιλή Αποφθέγματα

  Πρέπει η ψυχή να μάθει να συγκρίνει, να απορρίπτει και να απομακρύνει ό,τι της δημιουργεί πρόβλημα, ό,τι την καταδυναστεύει και ό,τι την αναγκάζει να ασχολείται με τα επουσιώδη, χωρίς να το θέλει.

  H ψυχή είναι ένας μηχανισμός που πρέπει να σεβόμαστε και να μην τον καταπονούμε με άδικες ενέργειες και βλαπτικές πράξεις, αλλά να προσπαθούμε πάντα να συντονιζόμαστε με τις προτεραιότητές του, να του δίνουμε θέση στην ζωή μας και χώρο στα όνειρά μας, να τον αγαπάμε για να μας αγαπήσει και να τον θέλουμε για να μας ανταμείψει.

  Ένα μόνο μπορεί να γίνει με την ψυχή. Να την εμπιστευθούμε. Να πιστέψουμε, επιτέλους, ότι έχουμε μέσα μας έναν σοφό σύμβουλο, έναν άοκνο συνεργάτη και μια κοσμογονία, που δεν σταματάει λεπτό να εξελίσσεται, δεν σταματάει στιγμή να μαθαίνει και δεν κουράζεται ποτέ να παράγει.

  30 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

  Σχόλια

  Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

  Θα μας βρείτε στα δίκτυα: