Η Ψυχική Υγεία (επαυξημένη έντυπη έκδοση)

  • ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ

   Η Ψυχική Υγεία (επαυξημένη έντυπη έκδοση)

   Τα Βιβλία-Δίαυλοι, που εκδίδει η Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ, έχουν ξεχωριστές ιδιότητες. Ένα παράδειγμα που τις φωτίζει και είναι πράγματι εντυπωσιακό, είναι οι Επαυξημένες Εκδόσεις τους. Το αρχικό Βιβλίο-Δίαυλος είναι το Βιβλίο 1.

   Η Ψυχική Υγεία εγγυάται τη συνοχή ομοειδών ιδιοτήτων και χαρακτηριστικών του ανθρώπου και τη συνολική του υγεία στις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί. Επιτυγχάνεται με την ενεργό υποστήριξη του Εαυτού και τις βοήθειες που προσφέρει στον άνθρωπο η Κοινωνία της Γνώσης. Απαλλάσσει την ψυχή από δεσμά και αλυσίδες που δεν την αφήνουν να σκεφθεί, να ονειρευτεί και να προσπαθήσει να υλοποιήσει τα όνειρά της. Είναι προϊόν συλλογικής προσπάθειας των κοινωνιών μας που προστατεύουν έτσι τα μέλη τους και δημιουργούν ένα ευνοϊκό περιβάλλον για την πραγμάτωση των ιδεών. Η Ψυχική Υγεία διαμορφώνει την πραγματικότητα έτσι ώστε να έχουν θετικά αποτελέσματα για τη ζωή των ανθρώπων οι παρεμβάσεις της ψυχής. Η Ψυχική Υγεία είναι ένα συλλογικό αιτούμενο μεγάλης αξίας που το προωθούμε   με   τις   δικές   του προτεραιότητες,   τις   δικές   του προϋποθέσεις και τις δικές του ιδιαιτερότητες.

   Το βιβλίο 9 της Επαυξημένης ‘Έκδοσης με τίτλο «Η Ψυχική Υγεία είναι επίτευγμα της Θεϊκής υπόστασης του Άνθρωπου» εστιάζεται στην εργασία κάθε ανθρώπου για να συγκεντρώσει την γνώση και την εμπειρία που χρειάζεται ώστε να απαλλαγεί από συναισθηματικούς καταναγκασμούς και να ανέλθει η συνείδησή του στο ανώτερο επίπεδο, που έχει προδιαγραφεί για αυτήν.

   Εκδόσεις:Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ
   Συγγραφέας: Βιργινία Φατσή
   ISBN:978-618-5071-62-2
   Αριθμός σελίδων: 101
   Διαστάσεις: 12x19,4 cm

   Διαθεσιμότητα Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο

   12,00 €

   ΠΡΟΣΘΗΚΗ


   Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

   30 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

   Σχόλια

   Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

   Θα μας βρείτε στα δίκτυα: