Τα Πεδία Συνείδησης (επαυξημένη έντυπη έκδοση)

  • ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ

   Τα Πεδία Συνείδησης (επαυξημένη έντυπη έκδοση)

   Τα Πεδία Συνείδησης είναι τα Πεδία που ανοίγονται στη διευρυμένη συνείδηση που ο άνθρωπος αποκτά, διαβάζοντας το Βιβλίο-Δίαυλο της Επιστήμης του Ανθρώπου. Υπάρχει πλέον η Κοινωνία της Γνώσης, η οποία προσφέρει το κατάλληλο περιβάλλον και τις μεθόδους για τη μαθητεία του ατόμου ώστε να ανέλθει η συνείδησή του. Η άνοδος της συνείδησης του ανθρώπου εδραιώνεται με συγκεκριμένες επιγνώσεις, που αποκτάει στην περίοδο της μαθητείας του στο περιβάλλον της Κοινωνίας της Γνώσης. Η Επιστήμη του Ανθρώπου τροφοδοτεί μέσα από το Βιβλίο-Δίαυλο «Τα Πεδία Συνείδησης» με όλη τη δύναμη που χρειάζεται τη συνείδηση στον επίπονο αγώνα της για άνοδο. Ο άνθρωπος αναγνωρίζεται ως ύψιστη αξία μέσα στη Δημιουργία, η ατομική πρόοδος συντελείται με μεθόδους που ισχύουν συλλογικά και η Γνώση ανταμείβει όσους την προσεγγίζουν με αγνές προθέσεις.

   Κρατάτε στα χέρια σας τα Βιβλία 1 και 9 της Επαυξημένης Έκδοσης του Βιβλίου-Διαύλου «Τα Πεδία Συνείδησης». Διαβάζοντας τα δύο Βιβλία, θα αποκτήσετε τη δική σας γνώμη για τη σχέση που έχουν μεταξύ τους και την δυναμική που δημιουργούν στον αναγνώστη τους.

   Εισαγωγικό Σημείωμα στο Βιβλίο 1

   Η συνεισφορά του βιβλίου είναι να βλέπει ο αναγνώστης μπροστά του καθαρά τους όρους και τις προϋποθέσεις για την επιτυχία του έργου του όπως αυτά διαμορφώνονται τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

   Η επιστήμη του ανθρώπου μέσα από αυτό το Βιβλίο-Δίαυλο τροφοδοτεί την συνείδηση με όλη τη δύναμη που χρειάζεται στον επίπονο αγώνα της για την άνοδο.

   Εισαγωγικό Σημείωμα στο Βιβλίο 9

   Υπάρχει πλέον η Κοινωνία της Γνώσης, η οποία προσφέρει το κατάλληλο περιβάλλον και τις μεθόδους για την μαθητεία του ατόμου ώστε να ανέλθει η συνείδησή του. Η άνοδος της συνείδησης εδραιώνεται με συγκεκριμένες επιγνώσεις, που αποκτάει ο άνθρωπος στο περιβάλλον της Κοινωνίας της Γνώσης.

   Εκδόσεις:Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ
   Συγγραφέας: Βιργινία Φατσή
   ISBN:978-618-5071-69-1
   Αριθμός σελίδων: 127
   Διαστάσεις: 12x19,4 cm

   Διαθεσιμότητα Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο

   12,00 €

   ΠΡΟΣΘΗΚΗ


   Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

   30 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

   Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

   Σχόλια

   Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

   Θα μας βρείτε στα δίκτυα: