Επικοινωνία

Η Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ, με το Βιβλιοπωλείο Δίαυλος, παρουσιάζει τη Μέθοδο για την Αυτοβοήθεια και την Αυτοβελτίωση. Στόχος της είναι να μπορέσουν να επωφεληθούν από αυτήν, όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι.

Για αυτό εκδίδει τα βιβλία της σε απολύτως προσιτές τιμές, ενιαίες για κάθε είδος βιβλίου.

Το κάθε Βιβλίο-Δίαυλος5€
Η κάθε Σειρά25€
Η κάθε Συλλογή20€
Οι Επαυξημένες Εκδόσεις15€
Το κάθε βιβλίο αποφθεγμάτων3€

Εάν παρόλα αυτά, κάποιος δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ούτε αυτό το κόστος, ας μην διστάσει να μας απευθυνθεί στο e-mail: info@kinoniagnosis.com

Η επικοινωνία μπορεί να γίνει και μέσα από την παρακάτω φόρμα.

στείλε μήνυμα

 

Εάν αισθάνεσθε πιο άνετα πρώτα να συνομιλήσετε με εμάς, ώστε να σας βοηθήσουμε να περιηγηθείτε το Βιβλιοπωλείο και να διαλέξετε ό,τι θέλετε να αγοράσετε, μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε καθημερινά 12:00 έως 16:00 στο τηλέφωνο 6972 998891.

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας είτε ακολουθώντας τις οδηγίες που υπάρχουν στην ιστοσελίδα είτε τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 6972 998891.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει μέσω: Paypal, Πιστωτικής κάρτας, Κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό της Εταιρείας Γνώσης ΛΟΓΟΣ ή Αντικαταβολής.

Τα e-books τα παίρνετε απευθείας από την ιστοσελίδα, κάνοντας download. Εάν αυτό σας δυσκολεύει μας ζητάτε είτε τηλεφωνικά στο 6972 998891 είτε στέλνοντας e-mail στο info@kinoniagnosis.com να σας τα στείλουμε εμείς με e-mail.

Τα έντυπα βιβλία σας τα στέλνουμε με courier και έχετε μία μικρή επιβάρυνση για τα έξοδα αποστολής.

Θα μας βρείτε στα δίκτυα: