Ο Δρόμος για την Ίαση (E-Book)

  • ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ
  • ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ

Ο Δρόμος για την Ίαση (E-Book)

«Υπάρχει Ίαση από την κατάθλιψη;»
Διάβασε το βιβλίο «Ο Δρόμος για την Ίαση»

Η Ίαση είναι πάντα το ζητούμενο, είναι αυτή μια υπέροχη Ελληνική λέξη που σημαίνει ταυτόχρονα τα εξής: ότι υπάρχει μια κατάσταση της ενεργού διανοίας που αποτρέπει την αρρώστια από κάθε Ιό, όταν εδώ λέμε Ιό, εννοούμε βέβαια «Ιό της Διανοίας».

Σημαίνει παράλληλα ότι το υποκείμενο έχει ιαθεί, έχει δηλαδή πια την δυνατότητα το ίδιο να παράγει αντισώματα κατά του ιού και με αυτά να τροφοδοτεί την κοινωνία, αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό.

Η τρίτη σημασία είναι και αυτή σημαντική: Ίαση σημαίνει ότι ξέρω ως κοινωνία, πώς να πολεμήσω την αρρώστια και να ιαθώ, να αρχίσω δηλαδή να παράγω ενεργά αντισώματα, τα κύτταρά μου να βοηθώ, κάθε πολίτης που ανήκει σε αυτήν την κοινωνία να μπορεί να βρει την θεραπεία μέσα σε αυτήν και όχι τυρβάζοντας περί πολλά και ακολουθώντας άλλους, ασυνείδητους θεραπευτές.

Η Ίαση είναι μια κατάσταση που επιτυγχάνεται όταν κανείς ξέρει πώς να την διατηρεί, γιατί είναι Δρόμος και περιπέτεια από τις πιο ευχάριστες της ζωής.

Ο Δρόμος είναι μια πορεία, άλλοτε ευχάριστη και άλλοτε δυσχερής, πάντοτε όμως αληθής και η αλήθεια είναι η μόνη θεραπεία σε αυτή την ζωή, που πάντοτε διαρκεί και ποτέ δεν θα σε προδώσει, αρκεί να μάθεις πώς να είσαι, να αισθάνεσαι και να φέρεσαι εσύ, ως αληθής.

Πολλοί μιλάνε για την αλήθεια, δεν την υπερασπίζεται όμως κανείς, όχι γιατί δεν θέλει, γιατί δεν ξέρει πώς να το κάνει, δεν γνωρίζει δηλαδή πώς να είναι ο ίδιος αληθής.

Το Βιβλίο-Δίαυλος «Ο Δρόμος για την Ίαση» ανήκει στην Σειρά «Ας πολεμήσουμε την Κατάθλιψη, την μάστιγα του αιώνα» και συμμετέχει στις Συλλογές «Ο Ήλιος πάντα λάμπει στην Ελλάδα» «Όσο υπάρχουν Έλληνες, υπάρχει θεός και αγάπη» «Ο Δρόμος για την Ίαση» και «Η Αγάπη».

Εκδόσεις: Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ
Συγγραφέας: Βιργινία Φατσή
ISBN:978-618-5071-33-2
Αριθμός σελίδων:37

Διαθεσιμότητα Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο

7,00 €

ΠΡΟΣΘΗΚΗ


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Αποσπάσματα - Αποφθέγματα

Δημοφιλή Αποφθέγματα

Κατάθλιψη παράγεται όταν αφήνουμε «κακόβουλο λογισμικό» να κάνει κατάληψη στον χώρο της ψυχής μας.

Κάθε αρρώστια δεν είναι παρά η κυριαρχία ενός κακόβουλου λογισμικού πάνω στα σταθερά συστήματα του ανθρώπου.

Ο Ιπποκράτης πίστευε ότι ο οργανισμός παράγει την αρρώστια, ο οργανισμός δημιουργεί και την ίαση.

Με την κατάθλιψη θα οδηγηθούμε σε έναν βίαιο θάνατο, που δεν είναι λύτρωση, από τα γήινα πάθη, αλλά εγκλωβισμός για πάντα στην σφαίρα των λαθών και των παραλείψεών μας.

30 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Θα μας βρείτε στα δίκτυα: