Το Ταξίδι (E-Book)

  • ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ

  Το Ταξίδι (E-Book)

  Πολλούς αιώνες διαβάζουμε για τον Οδυσσέα και τον πολυκύμαντο βίο του . Διαβάσαμε τις περιπέτειές του και γνωρίσαμε τα εμπόδια που χρειάστηκε να υπερβεί για να επιστρέψει στην Ιθάκη.

  Μέσα στον μύθο του Οδυσσέα, ελάχιστα γνωρίζουμε για την Πηνελόπη. Ήταν η ήσυχη υφάντρα που περίμενε τους άντρες να αποφασίσουν για την δική της τύχη; 
  Μήπως είχε και εκείνη έναν ρόλο σημαντικό, παράλληλο με αυτόν του Οδυσσέα και εξίσου περιπετειώδη;

  Κατανοώντας σήμερα την Πηνελόπη, μπορούμε να κατανοήσουμε ακόμα περισσότερο τον Οδυσσέα. Ήταν ο αρχετυπικός ήρωας, που ταξιδεύει αιώνια για να επιστρέψει για να ξεκινήσει και πάλι νέους αγώνες;

  Σήμερα το τοπίο της ψυχής μας χρειάζεται ξανά τον Οδυσσέα και την Πηνελόπη, το περιβάλλον που τους διαμόρφωσε και τις δυνάμεις που είχαν. 

  Διαθεσιμότητα Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο

  9,00 €

  ΠΡΟΣΘΗΚΗ


  Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

  Αποσπάσματα - Αποφθέγματα

  Λίγα λόγια για την συγγραφέα

  Η Βιργινία Φατσή γεννήθηκε στην Ελλάδα. Σπούδασε μεταλλειολόγος μηχανικός στο Ε. Μ. Πολυτεχνείο και εργάστηκε για πολλά χρόνια ως σύμβουλος επιχειρήσεων.

  Έγραψε, επιμελήθηκε και μορφοποίησε την μέθοδο Δύναμη της Διανοίας, η οποία εφαρμόζεται σε άτομα ή σε ομάδες με σκοπό την αυτοβοήθεια, την αυτοβελτίωση και την αυτογνωσία.

  Έγραψε πολλά βιβλία, όλα εμπνευσμένα από την αρχαία Ελληνική φιλοσοφία, αλλά και τον βίο των ανθρώπων της αρχαίας Ελλάδας.

  Το Ταξίδι είναι η πρώτη της λογοτεχνική αφήγηση.

  30 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

  Σχόλια

  Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

  Θα μας βρείτε στα δίκτυα: