Το Έργο της Ζωής (E-Book)

  • ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ

  Το Έργο της Ζωής (E-Book)

  «Θέλεις να βρεις το έργο της ζωής σου;»
  Διάβασε το βιβλίο «Το Έργο της Ζωής»

  Το Βιβλίο-Δίαυλος «Το Έργο της Ζωής» έχει την ιδιότητα να απευθύνεται κατευθείαν στην ψυχή και να της δίνει τις πληροφορίες, τις οποίες χρειάζεται για να επικοινωνήσει ξανά με τις δικές της πηγές και να υποδείξει στον άνθρωπο την οδό προς τη δική του ζωή.

  Έξω από τον άνθρωπο υπάρχουν δυνάμεις πολλές, που περιμένουν να τακτοποιηθεί ο εσωτερικός σου κόσμος και η αλήθεια να αναδειχθεί.

  Τότε έρχονται και τον γεμίζουν με την πληρότητα της ζωής που λέει, πως όσα είναι έξω, είναι αντανάκλαση από τα έσω και ποτέ το αντίθετο δεν θα συμβεί, ο Άνθρωπος θα ζει την ζωή του σαν έργο που έπλασε αυτός, ως δημιουργός.

  Το Βιβλίο-Δίαυλος «Το Έργο της Ζωής» ανήκει στην Σειρά «Η Ψυχή των Ελλήνων» και συμμετέχει στη Συλλογή «Μπορεί ο Άνθρωπος να βρει την ευτυχία στη ζωή;».

  Εμπνευστής του βιβλίου είναι η Συλλογική Διάνοια των Ελλήνων.

  Εμπνευστής του βιβλίου είναι η Συλλογική Διάνοια των Ελλήνων.

  Εκδόσεις:Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ
  Συγγραφέας: Βιργινία Φατσή
  ISBN:978-618-5071-44-8
  Αριθμός σελίδων: 28

  5,00 €

  ΠΡΟΣΘΗΚΗ

  Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

  Αποσπάσματα - Αποφθέγματα

  Δημοφιλή Αποφθέγματα

  Κάθε φορά που η ψυχή επιλέγει να κατοικήσει σε ένα σώμα, συμβαίνει ένας επιμερισμός της σε στοιχεία που είναι αθάνατα και σε στοιχεία που είναι παροδικά και επιφαινόμενα.

  Πάντα ο άνθρωπος έχει ένα μέρος της ψυχής του που είναι συλλογικό και ένα μέρος που τον αφορά προσωπικά και είναι ατομικό.

  Ο άνθρωπος αναπτύσσεται πάντα κατά το αίτημα της συλλογικής του προόδου, υπάρχει όμως ένα όριο στην ανάπτυξή του, που τίθεται πάντα από την ανάγκη του να οικοδομεί εαυτό, τον δικό του εαυτό.

  Δημιουργείται και μια υποχρέωση στον άνθρωπο. Να αντιληφθεί και να προσεγγίσει με τις δικές του δυνάμεις, αυτό που πρέπει να γίνει το έργο της δικής του ζωής. Ένα έργο που θα χαρακτηρίσει την δημιουργία του, θα δώσει είδος στις προσπάθειές του, θα αποδώσει ήθος στα δημιουργήματά του και θα ευχαριστήσει την ψυχή του.

  30 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

  Σχόλια

  Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

  Θα μας βρείτε στα δίκτυα: