Τα στοιχεία που ζωογονούν την διάνοια (E-Book)

  • ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ
  • ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ

Τα στοιχεία που ζωογονούν την διάνοια (E-Book)

«Πως διατηρείται υγιής η διάνοια;»
Διάβασε το βιβλίο «Τα στοιχεία που ζωογονούν τη διάνοια»

Το Βιβλίο-Δίαυλος «Τα Στοιχεία που ζωογονούν την διάνοια» παρέχει στον αναγνώστη του το στέρεο έδαφος, όπου μπορεί να περπατήσει για να ζωντανέψει ξανά στην μνήμη του όσα του δίνουν δύναμη, για να ανακαλέσει στην φαντασία του όσα έχει μάθει να αγαπά και για να ολοκληρώσει στην διάνοιά του τις «σφαίρες» που την ζωογονούν.

Το Βιβλίο-Δίαυλος «Τα Στοιχεία που ζωογονούν την διάνοια» δίνει στην ψυχή το μέτρο που χρειάζεται για να επιβιώσει, να πάψει να διαχέεται σε αλλότριες κατευθύνσεις και να συγκεντρωθεί μόνο σε αυτό που έχει ανάγκη και χρειάζεται. Δεν είναι κάτι που μπορεί να υποδείξει γιατρός, φίλος, γνωστός ή συγγενής, γιατί για κάθε άνθρωπο είναι εντελώς διαφορετικό εκ φύσεως και όχι εξ επιλογής.

Υπάρχουν στοιχεία που ζωογονούν την διάνοια, μας λέει ο Πυθαγόρας και άλλα πάλι που την απονεκρώνουν. Γιατί η διάνοια είναι η κινητήρια δύναμη των έργων μας και η αστείρευτη ενέργεια των στοχασμών μας.

Αν η διάνοια είναι υγιής δεν σε τρομάζει καμιά σκέψη όσο και αν είναι λεπτοφυής. Μπορείς να κινείσαι στους απέραντους κόσμους της ανθρώπινης λογικής και πάντα τον δρόμο σου να βρίσκεις, ενώ παράλληλα να είσαι τόσο υψιπετής που να ανεβαίνεις στα ψηλά πατώματα, εκεί που η νέα γνώση κατοικεί, να την αντιλαμβάνεσαι, να την μορφοποιείς και να δίνεις στους ανθρώπους τα αγαθά της δικής σου ψυχής.

Το Βιβλίο-Δίαυλος «Τα Στοιχεία που ζωογονούν την διάνοια» ανήκει στην Σειρά «Ας πολεμήσουμε την Κατάθλιψη, την μάστιγα του αιώνα» και συμμετέχει στις Συλλογές «Μπορεί η Ελλάδα να αναστηθεί;» «Ο Ήλιος πάντα λάμπει στην Ελλάδα» «Ο Δρόμος για την Ίαση» και «Ένα Μέλλον που μπορούμε να κτίσουμε».

Εκδόσεις: Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ
Συγγραφέας: Βιργινία Φατσή
ISBN:978-618-5071-35-6
Αριθμός σελίδων:37

7,00 €

ΠΡΟΣΘΗΚΗ

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Αποσπάσματα - Αποφθέγματα

Δημοφιλή Αποφθέγματα

Η ψυχή είναι μια σφαίρα, που περικλείει και περιέχει τα όνειρα και τις ελπίδες όλων των ανθρώπων.

Η ψυχή θέλει ψυχή για να επιβιώσει.

Το μέλλον δεν προϋπάρχει, προκαθορίζεται όμως από όλα αυτά που έχουν συμβεί στο παρελθόν.

Όταν η συλλογική διάνοια εκδηλώνεται δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα λιγότερο από κοσμογονία.

30 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Θα μας βρείτε στα δίκτυα: