Η Δύναμη της Αγάπης (E-Book)

  • ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ

Η Δύναμη της Αγάπης (E-Book)

«Τι είναι Αγάπη;»
Διάβασε το βιβλίο «Η Αρχή των ρευστών, όπως η Αγάπη»

Το Βιβλίο-Δίαυλος «Η Αρχή των ρευστών, όπως η Αγάπη» μιλάει κυρίως για την φύση και την υπόσταση της αγάπης ως ρευστής ουσίας, που προέρχεται από τις ωραίες περιοχές του Σύμπαντος, εκεί που κατοικεί το Καλό και Αγαθό, εκεί που όλοι θα θέλαμε να βρισκόμαστε συνεχώς.

Όλα τα Βιβλία-Δίαυλοι είναι η συμπύκνωση της ρευστής φύσης της αγάπης, στον πραγματικό κόσμο όπου ζούμε εμείς. Μια συμπύκνωση παροδική και πρόσκαιρη, τόση όση χρειάζεται για να μπορέσει η αγάπη να εγκατασταθεί σε αυτόν που διαβάζει το βιβλίο, ασχολείται με αυτό και του αρέσουν αυτά που διαβάζει.

Χωρίς αυτά τα κείμενα που γράφονται με την βοήθεια του Θεού, είμαστε όλοι χαμένοι, όχι τώρα, πάντα. Κυρίως όμως τώρα, γιατί όλες οι άλλες οδοί με τις οποίες η Αγάπη  επικοινωνούσε αβίαστα μαζί μας και εννοούμε τις διαισθητικές και ενορατικές δυνάμεις, έχουν κλείσει, εδώ και πολύ καιρό. Και πρέπει να ξανανοίξουν, για να γίνουμε και εμείς ευτυχισμένοι, κατά τις δυνάμεις της δικής μας διανοίας και κατά την Αγάπη του Θεού.

Με άλλα λόγια, για να βρούμε ξανά τις δυνάμεις της συλλογικής μας διανοίας και τα γόνιμα εδάφη της Ελληνικής μας ευφυΐας, χρειαζόμαστε καταρχήν, την Αγάπη ανάμεσά μας.

Αυτή η αγάπη έχει την δύναμη να πολλαπλασιάζεται, να αλλάζει τον άνθρωπο και να γιγαντώνεται, να διαρρέει τα έργα της διανοίας του και δια αυτών να γονιμοποιεί κάθε ψυχή που αγαπάει τον άνθρωπο και τον θεό που έγινε άνθρωπος.

Το Βιβλίο-Δίαυλος «Η Αρχή των ρευστών, όπως η Αγάπη» ανήκει στην Σειρά «Οι Δυνάμεις της Δημιουργίας» και συμμετέχει στις Συλλογές «Μπορεί η Ελλάδα να αναστηθεί;» «Πως αντιδρώ σε μια κοινωνία γεμάτη κατάθλιψη;» «Όσο υπάρχουν Έλληνες, υπάρχει θεός και αγάπη» «Έργα και Ημέρες της Κοινωνίας της Γνώσης» «Η Δημιουργία» και «Ένα Μέλλον που μπορούμε να κτίσουμε».

Εκδόσεις: Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ
Συγγραφέας: Βιργινία Φατσή
ISBN: 978-618-5071-37-0
Αριθμός σελίδων: 43

Διαθεσιμότητα Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο

7,00 €

ΠΡΟΣΘΗΚΗ


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Αποσπάσματα - Αποφθέγματα

Δημοφιλή Αποφθέγματα

Η πεμπτουσία της αγάπης είναι η ύπαρξη του Θεού, όπως αυτή εμφανίζεται μέσα από τα έργα της διανοίας.

Ο άνθρωπος που διαθέτει την Δύναμη της Αγάπης μπορεί να γίνει δημιουργός.

Μια κοινωνία όπου κυριαρχεί η κατάθλιψη επιλέγει να κτίζεται σε ευτελείς συμπεριφορές, φτηνά μηνύματα και άνευ ουσίας λόγο.

Η αγάπη είναι μια πραγματική ουσία, που δεν μπορούμε να την δούμε ούτε μπορούμε να την αγγίξουμε, όμως υπάρχει και ρέει παντού. Προέρχεται από τα ανώτερα Πεδία της σκέψης, της ζωής και της ενόρασης και είναι η πιο ισχυρή Δύναμη της δημιουργίας.

30 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Θα μας βρείτε στα δίκτυα: