Η Σοφία της Ψυχής (επαυξημένη έντυπη έκδοση)

  • ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ

   Η Σοφία της Ψυχής (επαυξημένη έντυπη έκδοση)

   Η Σοφία της Ψυχής υπάρχει εκεί που υπάρχει χαρά. Είναι απαραίτητη η Σοφία της Ψυχής αυτή την εποχή γιατί φέρνει μαζί της τη χαρά, τη γαλήνη και την ηρεμία, που χρειάζεται κάθε σκέψη για να αναπτυχθεί σωστά. Η απόκτηση της Σοφίας της Ψυχής από Τον άνθρωπο γίνεται πάντοτε παράλληλα με την κοινωνία του. Ποτέ ερήμην αυτής. Τη Σοφία της Ψυχής βοηθάει πνευματικά η Κοινωνία της Γνώσης. Στόχος είναι η διάκριση του πραγματικού από το επιφαινόμενο. Το Βιβλίο-Δίαυλος «Η Σοφία της Ψυχής» προσφέρει αφειδώς στην ψυχή όλες τις γνώσεις που χρειάζεται για να υποστηρίξει πλήρως τον Άνθρωπο στους σημερινούς του αγώνες. Η Σοφία της Ψυχής αποτελεί επιστέγασμα της εκδήλωσης της θεϊκής φύσης του ανθρώπου.

   Το Βιβλίο 9 κάθε Επαυξημένης Έκδοσης είναι το βιβλίο που παράγεται αν πάρουμε όλες τις παραγράφους του Βιβλίου 1 και τις διαβάσουμε με αντίστροφη φορά, από την τελευταία μέχρι την πρώτη. Είναι μια ιδιότητα που την έχουν μόνο τα Βιβλία-Δίαυλοι.

   Τα δύο βιβλία είναι απολύτως διακριτά μεταξύ τους και το κάθε ένα έχει διαφορετικά νοήματα.

   Κρατάτε στα χέρια σας τα Βιβλία 1 και 9 της Επαυξημένης Έκδοσης του Βιβλίου-Διαύλου «Η Σοφία της Ψυχής».

   Εισαγωγικό Σημείωμα στο Βιβλίο 1

   Η Σοφία της Ψυχής είναι απαραίτητη, γιατί φέρνει μαζί της τη χαρά, τη γαλήνη και την ηρεμία, που χρειάζεται κάθε σκέψη για να αναπτυχθεί σωστά.

   Το Βιβλίο-Δίαυλος « Η Σοφία της Ψυχής» προσφέρει αφειδώς στη ψυχή όλες τις γνώσεις που χρειάζεται για να υποστηρίξει πλήρως τον άνθρωπο στους σημερινούς του αγώνες.

   Εισαγωγικό Σημείωμα στο Βιβλίο 9

   Η Σοφία της Ψυχής δεν συμβαδίζει με κανενός είδους καταναγκασμό, με παρωχημένα στερεότυπα και προκατασκευασμένες συμπεριφορές.

   Υπάρχει εκεί που υπάρχει χαρά.

   Εκδόσεις:Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ
   Συγγραφέας: Βιργινία Φατσή
   ISBN:978-618-5071-71-4
   Αριθμός σελίδων: 95
   Διαστάσεις: 12x19,4 cm

   Διαθεσιμότητα Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο

   12,00 €

   ΠΡΟΣΘΗΚΗ


   Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

   30 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

   Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

   Σχόλια

   Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

   Θα μας βρείτε στα δίκτυα: