Η Αγάπη των Ελλήνων στον Άνθρωπο (E-Book)

  • ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ

Η Αγάπη των Ελλήνων στον Άνθρωπο (E-Book)

«Που στηρίζεται ο ανθρωποκεντρικός πολιτισμός;»
Διάβασε το βιβλίο «Η Αγάπη των Ελλήνων στον άνθρωπο»

Στον σύγχρονο κόσμο η αγάπη είναι μια παρεξηγημένη έννοια.

Πιστεύουν όλοι ότι είναι ένα ήσυχο, αόριστο συναίσθημα, που ανήκει σε άλλες εποχές, όπου και οι άνθρωποι ήταν πιο ήσυχοι και με λιγότερες έγνοιες.

Τώρα, έχουμε την τεχνολογία, είμαστε δυνατοί και έχουμε λύσεις για όλα τα πράγματα. Και αν δεν έχουμε θα βρούμε, έτσι πιστεύουμε.

Και ξαφνικά, έρχεται μια εποχή, που τα προβλήματα μας υπερβαίνουν και ο άνθρωπος φαίνεται ξανά στο πραγματικό του μέγεθος. Ή είναι τεράστιος κατά την διάνοια και πραγματικά ικανός να συλλάβει και να υλοποιήσει νέα σχέδια και νέες ιδέες, ή, είναι μια αδύναμη ύπαρξη που άγεται και φέρεται από τις εξελίξεις γύρω του, προσπαθώντας να επιβιώσει από το επόμενο κύμα που έρχεται καταπάνω του, να τον πνίξει.

Τα καλά και συμφέροντα για τους Έλληνες ήταν αυτά που βοηθούσαν τον άνθρωπο να ανάγεται στο αληθινό μέγεθος της δημιουργικής του υπόστασης, να παραμένει εκεί και να σταθεροποιείται και από αυτήν την κατάσταση να κρίνει τα πάντα ως προς την πραγματική τους αξία. Να απορρίπτει το ψευδές και επιφαινόμενο και να δέχεται ως αληθινό ό,τι είναι διαχρονικό και καλό.

Ο Ελληνικός πολιτισμός υπήρξε πάντα στο σύνολό του η κιβωτός της Διαθήκης για κάθε πολιτισμένο άνθρωπο που ήθελε να δημιουργήσει και αυτός κάποιο έργο, για το οποίο θα τον θυμούνται με αγάπη και θα τον μακαρίζουν έμπλεοι ευγνωμοσύνης.

Το Βιβλίο-Δίαυλος «Η Αγάπη των Ελλήνων στον Άνθρωπο» ανήκει στην Σειρά «Οι Δυνάμεις της Δημιουργίας» και συμμετέχει στην Συλλογή «Η Αγάπη».

Εκδόσεις: Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ
Συγγραφέας: Βιργινία Φατσή
ISBN: 978-618-5071-41-7
Αριθμός σελίδων: 51

Διαθεσιμότητα Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο

7,00 €

ΠΡΟΣΘΗΚΗ


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Αποσπάσματα - Αποφθέγματα

Δημοφιλή Αποφθέγματα

Ο Ελληνικός Λόγος είναι η περιουσία μας, η προίκα που μας έδωσαν οι θεοί, όσοι από αυτούς αγαπούν τους Έλληνες.

Με τον Ελληνικό Λόγο μεγάλωσαν γενιές ολόκληρες αυτού του είδους των ανθρώπων με τις σπάνιες ενορατικές ικανότητες, την φοβερή διαίσθηση, την πηγαία αίσθηση της ποίησης, την ανάγκη να παράγουν το κάλλος και στην πιο ασήμαντη λεπτομέρεια του καθημερινού τους βίου, να βλέπουν γύρω τους την αρμονία και να εγκαθιστούν μέσα τους τον θεό.

Άλλοι λαοί επέλεξαν την δύναμη και με την δύναμη επιβλήθηκαν, άλλοι διάλεξαν το πνεύμα και εκεί αφιέρωσαν τις προσπάθειές τους, άλλοι επιβλήθηκαν με τα όπλα και ορισμένοι με την αρετή της διανοητικής εργασίας. Οι Έλληνες επέλεξαν τον Άνθρωπο.

Η Αγάπη των Ελλήνων στον Άνθρωπο είναι πραγματωμένη στην ψυχή τους, στην ωραία ψυχή που εξακολουθούν να μοιράζονται σήμερα μετά από χιλιάδες χρόνια, όσοι είναι ακόμα ζωντανοί και όσοι ανήκουν μόνο στον πνευματικό κόσμο.

30 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Θα μας βρείτε στα δίκτυα: