Ο Δρόμος προς την κατάκτηση του ονείρου μας

  • ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ
  • ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ

Ο Δρόμος προς την κατάκτηση του ονείρου μας

«Με ποιον τρόπο μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας;»
Διάβασε το βιβλίο «Ο Δρόμος προς την κατάκτηση του ονείρου μας»

Το Βιβλίο-Δίαυλος «Ο δρόμος προς την κατάκτηση του ονείρου μας» μιλάει για το μέλλον μας, όπως θα μίλαγε ο Μ. Αλέξανδρος στον καθένα από εμάς για να συζητήσει το δικό του όνειρο.

Μας μιλάει πια όχι μόνο ως στρατηλάτης, αλλά ως ένας σοφός Σύμβουλος που όλοι θα θέλαμε να έχουμε, όχι μόνο για το θάρρος του, όχι μόνο για την τόλμη του και σίγουρα όχι για τις κατακτήσεις του. Αλλά γιατί τόλμησε να ονειρευτεί και ξεκίνησε για να πραγματοποιήσει το όνειρό του.

Είναι το αρχέτυπο που θέλει πάντα Δρόμους να ανοίγει μπροστά, αν από παντού φαινόμαστε κλεισμένοι, κάποιο σχέδιο θα βρει, κάποια απόφαση θα πάρει να βγούμε από το αδιέξοδο συλλογικά, αλλά και ο καθένας με τις δικές του δυνάμεις.

Αυτό είναι που έχει αξία στην σημερινή εποχή. Ο Αλέξανδρος και η Εκστρατεία, όλοι μαζί και ο καθένας χωριστά, όλοι να μετέχουμε στις ίδιες δυνάμεις, να βλέπουμε τον κόσμο πάλι αλλιώς. Σε κάθε Έλληνα, παντού στην οικουμένη, το αρχέτυπο αυτό είναι ζωντανό.

Το Βιβλίο-Δίαυλος «Ο δρόμος προς την κατάκτηση του ονείρου μας» ανήκει στην Σειρά «Το Όραμα για μια νέα Ελλάδα» και συμμετέχει στις Συλλογές «Έργα και Ημέρες της Κοινωνίας της Γνώσης» και «Η Δημιουργία».

Εκδόσεις: Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ
Συγγραφέας: Βιργινία Φατσή
ISBN:978-618-5071-22-6
Αριθμός σελίδων:35

5,00 €

ΠΡΟΣΘΗΚΗ

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Αποσπάσματα - Αποφθέγματα

Δημοφιλή Αποφθέγματα

Η Δημοκρατία είναι τρόπος ζωής και πίστη σε ανώτερες ιδέες. Είναι καθημερινός αγώνας ενάντια στην αμάθεια, την άγνοια και τα ταπεινά αγελαία ένστικτα.

Η Δημοκρατία ήταν η μεγαλύτερη κατάκτηση των αρχαίων Ελλήνων. Παράλληλα όμως είναι ένα πολίτευμα που πρέπει να το διδαχθούμε από την αρχή.

Η Αθηναϊκή δημοκρατία παρέμεινε στην μνήμη των ανθρώπων περισσότερο ως φωτεινό παράδειγμα και ιερό κειμήλιο, παρά ως ενεργό βίωμα.

Μέσα στο θεσμικό περιβάλλον της δημοκρατίας οι Αθηναίοι πολίτες συμμετείχαν ενεργά στην ιδιοκτησία των αγαθών γνώσης της πολιτείας, τόσο ως παραγωγοί όσο και ως καταναλωτές γνώσης.

30 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Θα μας βρείτε στα δίκτυα: