Ο Δρόμος προς την κατάκτηση του ονείρου μας (E-Book)

  • ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ
  • ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ

Ο Δρόμος προς την κατάκτηση του ονείρου μας (E-Book)

«Με ποιον τρόπο μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας;»
Διάβασε το βιβλίο «Ο Δρόμος προς την κατάκτηση του ονείρου μας»


Το βιβλίο «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΜΑΣ» είναι έκδοση της Ελληνικής Μεθόδου Δύναμη της Διανοίας και μας εμπνέει δύναμη, θάρρος και σεβασμό για τον άνθρωπο και την Ελλάδα.
Το βιβλίο έρχεται από τα βάθη του χρόνου για να μιλήσει για το μέλλον μας. Το ενέπνευσαν ο βίος και τα έργα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που μοιράζεται έτσι το ψυχικό του μεγαλείο με τους αναγνώστες του βιβλίου, αφυπνίζοντας την τόλμη, την δύναμη και το θάρρος που χρειαζόμαστε στην σημερινή εποχή.

Όταν ο Αλέξανδρος ονειρεύτηκε να κατακτήσει την Ασία, όλα ήταν εναντίον του και τίποτα δεν ήταν ευνοϊκό προς τα σχέδιά του.

Όμως ήταν να γίνει αυτό το μεγάλο έργο.

Ήταν να γίνει η κατάκτηση της Ασίας, η εξάπλωση του Ελληνικού πνεύματος, η ίδρυση νέων πόλεων, η διάλυση της Περσικής αυτοκρατορίας, η ανάδυση ενός νέου πολιτισμού με πολλά Ελληνικά στοιχεία και η τοποθέτηση της Ελλάδας ανάμεσα στις ισχυρές χώρες του κόσμου.

Όταν ένα μεγάλο έργο είναι να γίνει, τότε οι άνθρωποι πρέπει μόνο να ονειρεύονται, να αγαπάνε και να στοχάζονται.

Σήμερα για να στοχαστούμε και να ονειρευτούμε αρκεί να διαβάσουμε το κατάλληλο βιβλίο της Μεθόδου Δύναμη της Διανοίας.

Αν ο στοχασμός μας θέλουμε να μας οδηγήσει στον δρόμο για την κατάκτηση του δικού μας ονείρου, τότε το ομώνυμο βιβλίο είναι κατάλληλο για να ανοίξει τις πύλες του ανώτερου στοχασμού που όλοι οι Έλληνες διαθέτουμε και πρέπει να τον αναζητήσουμε.

Εκδόσεις: Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ
Συγγραφέας: Βιργινία Φατσή
ISBN:978-618-5071-22-6
Αριθμός σελίδων:35

Διαθεσιμότητα Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο

7,00 €

ΠΡΟΣΘΗΚΗ


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Αποσπάσματα - Αποφθέγματα

Δημοφιλή Αποφθέγματα

Η Δημοκρατία είναι τρόπος ζωής και πίστη σε ανώτερες ιδέες. Είναι καθημερινός αγώνας ενάντια στην αμάθεια, την άγνοια και τα ταπεινά αγελαία ένστικτα.

Η Δημοκρατία ήταν η μεγαλύτερη κατάκτηση των αρχαίων Ελλήνων. Παράλληλα όμως είναι ένα πολίτευμα που πρέπει να το διδαχθούμε από την αρχή.

Η Αθηναϊκή δημοκρατία παρέμεινε στην μνήμη των ανθρώπων περισσότερο ως φωτεινό παράδειγμα και ιερό κειμήλιο, παρά ως ενεργό βίωμα.

Μέσα στο θεσμικό περιβάλλον της δημοκρατίας οι Αθηναίοι πολίτες συμμετείχαν ενεργά στην ιδιοκτησία των αγαθών γνώσης της πολιτείας, τόσο ως παραγωγοί όσο και ως καταναλωτές γνώσης.

30 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Σχόλια

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Θα μας βρείτε στα δίκτυα: