Το μυστικό των Αρχαίων Ελλήνων (έντυπη έκδοση)

  • ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ

   Το μυστικό των Αρχαίων Ελλήνων (έντυπη έκδοση)

   Η Επιστήμη του Ανθρώπου είναι η συγκροτημένη ικανότητα μιας ανθρώπινης κοινωνίας να αντιμετωπίζει με δημιουργικό τρόπο πανανθρώπινα προβλήματα και να δίνει λύσεις.

   Εμφανίσθηκε για πρώτη φορά στην αρχαία Ελλάδα και έδωσε δημιουργική διέξοδο στον αγώνα του ανθρώπινου πνεύματος να επιβληθεί στην αγελαία συμπεριφορά του είδους και να διαχωρίσει τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά από αυτά του ζώου.

   Τον 21ο αιώνα, ένας νέος διαχωρισμός είναι επιβεβλημένος. Ένας διαχωρισμός μεταξύ των συμπεριφορών που προάγουν την κοινωνία και αυτών που την καταδικάζουν σε παρακμή.

   Σε ένα τέτοιο πρόβλημα κανείς άνθρωπος δεν μπορεί μόνος του να δώσει απαντήσεις. Χρειάζεται η συγκροτημένη παρέμβαση μιας κοινωνίας που ενώνεται από το εξής απλό ιδανικό: Να σκεφθούμε δημιουργικά και να εργασθούμε από κοινού για να κάνουμε πράξη τα οράματά μας.

   Τότε όλοι εμείς, που κατά καιρούς αγωνισθήκαμε για τις αξίες και τα ιδανικά μας, θα βρούμε έναν κοινό χώρο που θα μας επιτρέψει να δώσουμε υπόσταση στις ιδέες μας και δημιουργική διέξοδο στον προβληματισμό μας.

   Ο χώρος αυτός πρέπει πρώτα να πάρει σάρκα και οστά στην σκέψη μας και να βρει μια θέση στην καρδιά μας. Το βιβλίο «Το Μυστικό των αρχαίων Ελλήνων» μας βοηθάει να κάνουμε την αρχή της δημιουργικής μας σκέψης.

   Εκδόσεις: Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ
   Συγγραφέας: Βιργινία Φατσή
   ISBN: 978-618-5071-76-9
   Αριθμός σελίδων: 52
   Διαστάσεις: 10,5x14,85 cm

   Διαθεσιμότητα Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο

   8,00 €

   ΠΡΟΣΘΗΚΗ


   Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

   30 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

   Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

   Σχόλια

   Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

   Θα μας βρείτε στα δίκτυα: