Το σύγχρονο Ελληνικό θαύμα (E-Book)

  • ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ
  • ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ

Το σύγχρονο Ελληνικό θαύμα (E-Book)

«Πως μπορώ να αναβαθμίσω το επάγγελμά μου;»
Διάβασε το βιβλίο «Το Σύγχρονο Ελληνικό Θαύμα»

Πραγματεύεται τις προϋποθέσεις ώστε να υπάρχει δυνατότητα να γίνουν τα πρώτα βήματα στην κατεύθυνση ενός επιτυχημένου σχεδίου επαγγελματικής αλλαγής του αναγνώστη, που αναβαθμίζει το επάγγελμά του και το προσαρμόζει στην τρέχουσα πραγματικότητα. Η επιτυχία ενός τέτοιου σχεδίου χρειάζεται μεγάλη επεξεργαστική ικανότητα, την οποία διαθέτουν μόνο οι Σύμβουλοι της Κοινωνίας της Γνώσης.

Πρέπει να βρούμε τα σημερινά πρότυπα σκέψης, που είναι τέτοιου είδους όπως τα παλιά, αλλά ταιριάζουν στις σημερινές συνθήκες.

Το εγχείρημα δεν είναι εύκολο, ούτε απλό, η κοινωνία γύρω μας δεν βοηθάει, μας τροφοδοτεί συνεχώς με πρότυπα που παραλύουν την διάνοιά μας, παράγοντας συνεχώς κατάθλιψη στο περιβάλλον. Χρειαζόμαστε επειγόντως βοήθεια και συμβουλή και καλές πνευματικές δυνάμεις.

Το Βιβλίο-Δίαυλος «Το Σύγχρονο Ελληνικό θαύμα» ανήκει στην Σειρά «Έξι Έλληνες Φιλόσοφοι μιλούν για την Σύγχρονη Ελλάδα» και συμμετέχει στις Συλλογές «Μπορεί ο Άνθρωπος να βρει την ευτυχία στη ζωή του;» «Η Αγάπη» και «Ο άνθρωπος - δημιουργός στην Αθήνα».

Εκδόσεις: Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ
Συγγραφέας: Βιργινία Φατσή
ISBN: 978-618-5071-05-9
Αριθμός σελίδων:31

Διαθεσιμότητα Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο

7,00 €

ΠΡΟΣΘΗΚΗ


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Αποσπάσματα - Αποφθέγματα

Δημοφιλή Αποφθέγματα

Οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι ασχολήθηκαν με τα μείζονα ζητήματα που απασχολούσαν την κοινωνία τους. Το μεγαλύτερο ζήτημα της εποχής τους ήταν ο Άνθρωπος, δηλαδή η διάκριση και οριοθέτηση των ανθρώπινων λειτουργιών από αυτές που χαρακτηρίζουν τα ζώα. Συνακόλουθα η Φιλοσοφική τους Σκέψη αναπτύχθηκε εστιασμένη στο μείζον αυτό θέμα.

Με την πάροδο των αιώνων ο άνθρωπος υποβιβάσθηκε από την θέση του άρχοντα της δημιουργικής ευφυΐας, στην θέση του οπαδού κάθε καινούριας έτοιμης «φόρμουλας» για την παραγωγή συλλογισμών.

Σήμερα η Ελληνική Φιλοσοφική Σκέψη αναβιώνει για να αντιμετωπίσει ένα διαφορετικό θέμα: Με δεδομένες τις εντυπωσιακές δυνατότητες που παρέχει ο σύγχρονος πολιτισμός, πώς μπορώ να αναπτύξω στο έπακρο τις δυνατότητες της διανοίας μου ώστε να συμμετέχω στην διάγνωση, οριοθέτηση και επίλυση σύνθετων πολιτισμικών, οικονομικών, επιστημονικών ή κοινωνικών προβλημάτων.

30 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Σχόλια

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Θα μας βρείτε στα δίκτυα: