Η Ψυχική Υγεία (E-Book)

  • ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ

  Η Ψυχική Υγεία (E-Book)

  «Θέλεις να βρεις τις προϋποθέσεις για την ψυχική σου υγεία;»
  Διάβασε το βιβλίο «Η Ψυχική Υγεία»

  Το Βιβλίο-Δίαυλος «Η Ψυχική Υγεία» επιχειρεί να βοηθήσει τον άνθρωπο να καταλάβει την ψυχή του, να αντιληφθεί τις προτεραιότητές της, να αναγνωρίσει την αξία της και κυρίως να κατανοήσει ότι έχει έναν τεράστιο θησαυρό, που εμείς στην Κοινωνία της Γνώσης μπορούμε να τον βοηθήσουμε να τον αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο.

  Το βιβλίο αφυπνίζει το θάρρος και την τόλμη που χρειάζεται ο νέος άνθρωπος, για να πιστέψει στον εαυτό του, να απαλλάξει την ψυχή του, από δεσμά και αλυσίδες που δεν την αφήνουν να σκεφθεί και να ονειρευτεί και να προσπαθήσει για το όνειρό του.

  Το Βιβλίο-Δίαυλος «Η Ψυχική Υγεία» ανήκει στην Σειρά «Η Ψυχή των Ελλήνων» και συμμετέχει στις Συλλογές «Έργα και Ήμερες της Κοινωνίας της Γνώσης» και «Η Δημιουργία».

  Εμπνευστής του βιβλίου είναι η Συλλογική Διάνοια των Ελλήνων.

  Εκδόσεις: Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ
  Συγγραφέας: Βιργινία Φατσή
  ISBN:978-618-5071-43-1
  Αριθμός σελίδων: 39

  Διαθεσιμότητα Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο

  7,00 €

  ΠΡΟΣΘΗΚΗ


  Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

  Αποσπάσματα - Αποφθέγματα

  Δημοφιλή Αποφθέγματα

  Όταν ένας πολιτισμός ανθίζει και στην άνθησή του πάνω παράγει τα πιο σοβαρά και μεγάλα έργα της διανοίας, που θα δουν οι άνθρωποι για πολλούς αιώνες μετά, δεν φεύγει, χωρίς να αφήσει στις ψυχές των ανθρώπων, μια σαφή υπόμνηση του θάρρους και της τόλμης, που έχουν όσοι ζουν σε κοινωνίες, οι οποίες παράγουν αθάνατα έργα της διανοίας.

  Αυτό το θάρρος και η τόλμη υπάρχουν σήμερα στην ψυχή των Ελλήνων ανά τον κόσμο, για αυτό και όλοι προσμένουν να έρθει μια Άνοιξη στον πολιτισμό, που θα έχει τουλάχιστον τα χαρακτηριστικά, που έχουμε μάθει να αναγνωρίζουμε ως Ελληνικά.

  30 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

  Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

  Σχόλια

  Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

  Θα μας βρείτε στα δίκτυα: