Καινοτομία και Ανταγωνιστικότητα (E-Book)

  • ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ
  • ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ

Καινοτομία και Ανταγωνιστικότητα (E-Book)

«Πως μπορεί η καινοτομία να εντάσσεται οργανικά στην λειτουργία της κοινωνίας;»
Διάβασε το βιβλίο «Καινοτομία και Ανταγωνιστικότητα»

Πραγματεύεται την ικανότητα του αναγνώστη του να ορίζει το πρόβλημα που τον απασχολεί και να το αντιλαμβάνεται με πολλούς, διαφορετικούς τρόπους, σε πολλά επίπεδα.

Η καινοτομία σήμερα είναι κάθε προσπάθεια που μας οδηγεί να φύγουμε από τα τετριμμένα και άγονα εδάφη των παλιών μας σκέψεων και να βρούμε τον σωστό δρόμο που οδηγεί τον καθένα από μας στις γόνιμες σκέψεις μιας νέας ζωής.

Είναι μεγάλη καινοτομία να απορρίψουμε σκέψεις, πρότυπα και συλλογισμούς, που μας οδηγούν σε πραγματικά αδιέξοδα, εκεί που όταν πάει κανείς, τον περιμένει η αδηφάγα κατάθλιψη.

Υπάρχει τίποτα πιο δημιουργικό από το να βρει ένας άνθρωπος τι του αρέσει να κάνει, πώς του αρέσει να ζει και με ποιους θέλει να συνεργάζεται;

Το Βιβλίο-Δίαυλος «Καινοτομία και Ανταγωνιστικότητα» ανήκει στην Σειρά «Έξι Έλληνες Φιλόσοφοι μιλούν για την Σύγχρονη Ελλάδα» και συμμετέχει στις Συλλογές «Ο Ήλιος πάντα λάμπει στην Ελλάδα» και «Έργα και ημέρες της Κοινωνίας της Γνώσης».

Εκδόσεις: Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ
Συγγραφέας: Βιργινία Φατσή
ISBN: 978-618-5071-00-4
Αριθμός σελίδων: 22

Διαθεσιμότητα Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο

7,00 €

ΠΡΟΣΘΗΚΗ


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Αποσπάσματα - Αποφθέγματα

Δημοφιλή Αποφθέγματα

Οι Έλληνες ερεύνησαν την καταγωγή των ειδών, την προέλευση των όντων, την σχέση με τον θεό και έτσι ανέπτυξαν μια ισχυρή επιστήμη που ονόμασαν Φιλοσοφία. Με την βοήθειά της ανέπτυξαν την συλλογιστική τους ικανότητα, απέκτησαν ισχυρή ευφυΐα και αντιμετώπισαν με επιτυχία όλα τα προβλήματα της επιβίωσής τους.

Σήμερα στην Ελλάδα τίποτα δεν θυμίζει τις παλιές αυτές εποχές. Η κατάσταση είναι απογοητευτική και η κοινωνία μας βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Ο Επίκουρος ήταν ο Έλληνας φιλόσοφος που ερεύνησε τα θέματα της θνητής ανθρώπινης φύσης, σαν να ήταν αυτά το κέντρο του κόσμου και σαν να είχε ο άνθρωπος ένα μέγεθος που ενδιαφέρει τους θεούς. Ας ακούσουμε τι έχει να μας πει.

30 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Θα μας βρείτε στα δίκτυα: