Η αφύπνιση της Ελληνικής Διανοίας (E-Book)

  • ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ
  • ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ

Η αφύπνιση της Ελληνικής Διανοίας (E-Book)

«Πως μπορεί η Ελληνική σκέψη να οδηγήσει σε σύγχρονα έργα της διανοίας;»
Διάβασε το βιβλίο «Η αφύπνιση της Ελληνικής Διάνοιας»

Πραγματεύεται την ικανότητα του αναγνώστη να κατατάξει τους ανθρώπους που έχει γύρω του σε δύο βασικές κατηγορίες: αυτούς που τον υποστηρίζουν και αυτούς που δήθεν τον υποστηρίζουν, αλλά στην πραγματικότητα τον υπονομεύουν. Αυτό είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο και χρειάζεται τη βοήθεια ισχυρών Συμβούλων από τον Πνευματικό κόσμο, γιατί σήμερα οι περισσότεροι εχθροί κρύβονται πίσω από φιλικά προσωπεία, ενώ οι πραγματικοί σύμμαχοι δεν έχουν ακόμα επαρκώς εκδηλωθεί.

Αρωγοί θα είναι τα πρότυπα της Ελληνικής σκέψης που οδήγησαν τους τρεις Μεγάλους, τον Σωκράτη, τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη, να μελετήσουν σε ευθεία γραμμή την συμπεριφορά του ανθρώπου και την αιτιώδη συνάφεια της θεϊκής έμπνευσης με την δική του σκέψη.

Το Βιβλίο-Δίαυλος «Η αφύπνιση της Ελληνικής Διανοίας» ανήκει στην Σειρά «Έξι Έλληνες Φιλόσοφοι μιλούν για την Σύγχρονη Ελλάδα» και συμμετέχει στην Συλλογή «Ο άνθρωπος - δημιουργός στην Αθήνα».

Εκδόσεις: Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ
Συγγραφέας : Βιργινία Φατσή
ISBN : 978-618-5071-04-2
αριθμός σελίδων: 31

Διαθεσιμότητα Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο

7,00 €

ΠΡΟΣΘΗΚΗ


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Αποσπάσματα - Αποφθέγματα

Δημοφιλή Αποφθέγματα

Η ψυχή θεωρείται πρόξενος πολλών κακών, ενώ αντίθετα επικρατεί απόλυτη σύγχυση ως προς τις ιδιότητές της, τις επιδράσεις της στον φυσικό κόσμο και την αθανασία της.

Στην πραγματικότητα η ψυχή ανήκει σε μια πνευματική οικογένεια και όχι μόνο σε έναν άνθρωπο, αναδεικνύει δε τα χαρακτηριστικά της στον χώρο και όχι στον χρόνο.

Η ψυχή εξ αρχής λειτουργεί μέσα σε σύνολα. Αναπτύσσει δε πλήρως τις ιδιότητές της, όταν τα σύνολα αυτά συνεργάζονται αρμονικά.

30 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Θα μας βρείτε στα δίκτυα: