Η Ανάσταση των Ελλήνων (E-Book)

  • ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ

  Η Ανάσταση των Ελλήνων (E-Book)

  «Τι σημαίνει για μένα η Ανάσταση των Ελλήνων;»
  Διάβασε το βιβλίο «Η Ανάσταση των Ελλήνων»

  Η Ανάσταση των Ελλήνων είναι το ζητούμενο, ίσως από πάντα, γιατί αυτό που υπήρξαμε πολύ παλιά, πρέπει επειγόντως να το ξαναβρούμε, για να αντιμετωπίσουμε την ζωή με το θάρρος, την τόλμη, την αγάπη και την ενάργεια, την ενόραση και τον στοχασμό που έδειξαν οι Έλληνες πολλές φορές στην ιστορία τους.

  Το Βιβλίο-Δίαυλος «Η Ανάσταση των Ελλήνων» βοηθάει τον αναγνώστη ιδιαιτέρως να μάθει να αναγνωρίζει τα χαρακτηριστικά του περιβάλλοντος που είναι φιλικό για την ανάπτυξη της ευφυΐας του, αλλά και του περιβάλλοντος που είναι εχθρικό προς αυτήν.

  Ο μόνος τρόπος για να διακριθούμε από τους εχθρούς μας είναι να αναγνωρίσουμε, να προστατέψουμε και να αναπτύξουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Ελληνικής μας ευφυΐας.

  Το Βιβλίο-Δίαυλος «Η Ανάσταση των Ελλήνων» δεν είναι μόνο ένα βιβλίο αυτογνωσίας. Είναι παράλληλα και ο οδηγός για την συλλογική μας μνήμη που αν ενεργοποιηθεί, θα μας βοηθήσει να βρούμε μόνοι μας τις λύσεις για τα σημερινά αδιέξοδα που προδιαγράφονται για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

  Το Βιβλίο-Δίαυλος «Η Ανάσταση των Ελλήνων» ανήκει στην Σειρά «Εισαγωγή στην Επιστήμη του Ανθρώπου» και συμμετέχει στις Συλλογές «Μπορεί η Ελλάδα να αναστηθεί;» και «Πως αντιδρώ σε μια κοινωνία γεμάτη κατάθλιψη;».

  Εμπνευστής του βιβλίου είναι η Συλλογική Διάνοια των Ελλήνων.

  Εκδόσεις: Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ
  Συγγραφέας: Βιργινία Φατσή
  ISBN:978-618-5071-11-0
  Αριθμός σελίδων: 27

  5,00 €

  ΠΡΟΣΘΗΚΗ

  Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

  Αποσπάσματα - Αποφθέγματα

  Δημοφιλή Αποφθέγματα

  Προτείνουμε να αντικατασταθούν οι σημερινές αντιλήψεις με μια ολιστική θεωρία που θεωρεί τον άνθρωπο ως μια αθάνατη ύπαρξη, η οποία διασφαλίζει την συνέχειά της στον χωρόχρονο, έχει την ιδιότητα του δημιουργού και διακρίνεται από την ιδιαίτερη φυσιογνωμία των διανοητικών της επιτευγμάτων.

  Ο άνθρωπος διαθέτει επαρκή τεχνολογία και δυνατότητες ώστε να θέσει τα θεμέλια του πνευματικού πολιτισμού που αναλογεί στο είδος του.

  Στην Επιστήμη του Ανθρώπου, η ικανότητα του παρατηρητή να διατηρεί την απόσπασή του από τα φαινόμενα, επηρεάζεται καθοριστικά από την ψυχική του κατάσταση.

  30 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

  Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

  Σχόλια

  Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

  Θα μας βρείτε στα δίκτυα: