Ο Θόλος που στεγάζει τις ελπίδες μας (E-Book)

  • ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ
  • ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ

Ο Θόλος που στεγάζει τις ελπίδες μας (E-Book)

«Ποιος λογίζεται σήμερα ως Έλληνας;»
Διάβασε το βιβλίο «Ο Θόλος που στεγάζει τις ελπίδες μας»

Λειτουργούμε ως κοινό Δίκτυο της ψυχής των Ελλήνων, που περιλαμβάνει, περικλείει και περιέχει όχι μόνο αυτόν που λογίζεται ως Έλληνας, αλλά κυρίως αυτόν που κατά την διάνοια, την βούληση και τα έργα ταξινομείται ως Έλληνας και μέλος του αρραγούς δικτύου της κοινής μας συνείδησης.

Αυτό, μεταξύ άλλων, αποκομίζει ο αναγνώστης του Βιβλίου-Διαύλου «Ο Θόλος που στεγάζει τις ελπίδες μας». Γιατί ο Θόλος είναι η Ηθική των Ελλήνων στη νέα μορφή της πραγμάτωσής της.

Και η αόρατη σκέπη των ελπίδων μας είναι το Αρχέτυπο του Βυζαντινού Αυτοκράτορα που ανέλαβε να φέρει ανέπαφο μέχρι τις ημέρες μας ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος.

Το Βιβλίο-Δίαυλος «Ο Θόλος που στεγάζει τις ελπίδες μας» ανήκει στην Σειρά «Το Όραμα για μια νέα Ελλάδα».

Εκδόσεις: Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ
Συγγραφέας: Βιργινία Φατσή
ISBN: 978-618-5071-23-3
Αριθμός σελίδων: 34

Διαθεσιμότητα Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο

7,00 €

ΠΡΟΣΘΗΚΗ


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Αποσπάσματα - Αποφθέγματα

Δημοφιλή Αποφθέγματα

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια υπάρχει στις Ελληνικές κοινωνίες η ισχυρή πεποίθηση ότι ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, ο μαρμαρωμένος βασιλιάς θα αναστηθεί και θα γυρίσει κοντά μας. Αυτό πρέπει να το δούμε με προσοχή και να ενσκήψουμε με σεβασμό, γιατί όπου βρίσκεται μια τέτοια ισχυρή πεποίθηση, σίγουρα εκεί κοντά θα βρούμε ένα πανίσχυρο Αρχέτυπο, από αυτά που δημιουργεί η ψυχή των Ελλήνων, στον ακούραστο δρόμο της μέσα από τους αιώνες.

Γιατί ο Κωνσταντίνος και γιατί μόνος αυτός από όλους τους Βυζαντινούς Αυτοκράτορες, συγκεντρώνει στο πρόσωπό του τα διαχρονικά βλέμματα λατρείας όλων των Ελλήνων;

Μήπως όμως ήταν ο μόνος που αποφάσισε να σκοτωθεί, όχι γιατί δεν διέβλεπε οδό και περιθώριο διαφυγής, αλλά γιατί πίστεψε ότι οι Έλληνες θα τον χρειαστούν ξανά και αυτό που είχε να τους δώσει, μπορούσε να διατηρηθεί μόνο μέσα από τον φυσικό του θάνατο;

30 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Θα μας βρείτε στα δίκτυα: