Μορφές της Λογικής στη Σύγχρονη Εποχή (E-Book)

  • ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ
  • ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ

Μορφές της Λογικής στη Σύγχρονη Εποχή (E-Book)

«Πως αντιλαμβάνομαι τη Λογική στη σημερινή κοινωνία και για τα σημερινά προβλήματα;»
Διάβασε το βιβλίο «Μορφές της Λογικής στη Σύγχρονη εποχή»

Πραγματεύεται την ικανότητα του αναγνώστη να ορίζει τις συντεταγμένες του προβλήματος που τον απασχολεί, με βάση γεγονότα της τρέχουσας πραγματικότητας και όχι με αντιλήψεις, απόψεις ή εκτιμήσεις που ίσχυαν στο παρελθόν. Γιατί το παρελθόν είναι εξαιρετικά ισχυρό και φορτίζει την σκέψη μας με πράγματα που έχουν μεν συμβεί, αλλά έχουν τελειώσει και παρόλα αυτά εξακολουθούν να καθορίζουν τις επιλογές μας. Το Βιβλίο-Δίαυλος «Μορφές της Λογικής στην σύγχρονη εποχή», όπως και πολλά άλλα Βιβλία-Δίαυλοι είναι αποκωδικοποιημένες σκέψεις που αυτοί οι μεγάλοι διανοούμενοι θα μπορούσαν να έχουν κάνει, αν ζούσαν στο σημερινό περιβάλλον και βίωναν τα προβλήματα του σημερινού ανθρώπου.

Το Βιβλίο-Δίαυλος «Μορφές της Λογικής στη Σύγχρονη Εποχή» ανήκει στην Σειρά «Έξι Έλληνες Φιλόσοφοι μιλούν για την Σύγχρονη Ελλάδα» και συμμετέχει στην Συλλογή «Ο άνθρωπος - δημιουργός στην Αθήνα».

Εκδόσεις: Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ
Συγγραφέας: Βιργινία Φατσή
ISBN: 978-618-5071-03-5
Αριθμός σελίδων: 26

Διαθεσιμότητα Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο

7,00 €

ΠΡΟΣΘΗΚΗ


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Αποσπάσματα - Αποφθέγματα

Δημοφιλή Αποφθέγματα

Οι Έλληνες φιλόσοφοι σε διάστημα αρκετών εκατονταετιών εκπόνησαν περισσότερα πρωτότυπα ερευνητικά έργα, από όσα εκπονήθηκαν έκτοτε σε όλο τον πλανήτη.

Ένα από τα έργα που μελέτησαν όσο ζουν στην δική τους Κοινωνία της Γνώσης, είναι το πώς θα μπορούσαν τα πορίσματα των ερευνών τους να τα διοχετεύσουν στους ζώντες ανθρώπους, για να συνεχισθεί το έργο τους επί γης.

Με την βοήθεια του Θεού το πρόβλημα λύθηκε και η μελέτη κατέληξε σε αποτελέσματα, τα οποία έχετε μπροστά σας και τα διαβάζετε.

30 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Θα μας βρείτε στα δίκτυα: