Η Ειρηνική επανάσταση των Διανοουμένων (E-Book)

  • ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ

  Η Ειρηνική επανάσταση των Διανοουμένων (E-Book)

  «Πως μπορώ να αποφασίσω ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος στις επιλογές μου;»
  Διάβασε το βιβλίο «Η Ειρηνική επανάσταση των διανοουμένων»

  Το Βιβλίο-Δίαυλος «Η Ειρηνική Επανάσταση των Διανοουμένων», είναι ένα βιβλίο Αυτογνωσίας.

  Απευθύνεται σε εκείνους, που θέλουν να μορφοποιήσουν οριστικά τον δικό τους τρόπο σκέψης, να οριοθετήσουν τον δικό τους δρόμο ζωής και να αποφασίσουν ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος στις επιλογές τους.

  Φαίνεται πως για όλα αυτά μονόδρομος είναι η Ειρηνική Επανάσταση των Διανοουμένων, αρκεί να καταλαβαίνουμε την λέξη σωστά, τον διανοούμενο δεν τον κάνουν τα πτυχία, γίνεται διανοούμενος όποιος έχει αγάπη για την δουλειά, ουσιαστική αγάπη για την παιδεία, μορφώνει τον εαυτό του διαρκώς και επαναστατεί ενάντια στην πνευματική δουλεία, όπως άλλοτε οι πατέρες μας μια φορά έπαιρναν τα όπλα και πολεμούσαν τον δυνάστη.

  Το Βιβλίο-Δίαυλος «Η Ειρηνική Επανάσταση των Διανοουμένων» ανήκει στην Σειρά «Εισαγωγή στην Επιστήμη του Ανθρώπου» και συμμετέχει στις Συλλογές «Έργα και Ημέρες της Κοινωνίας της Γνώσης» «Η Δημιουργία» και «Ο Δρόμος για την Ελπίδα».

  Εμπνευστής του βιβλίου είναι η Συλλογική Διάνοια των Ελλήνων.

  Εκδόσεις: Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ
  Συγγραφέας: Βιργινία Φατσή
  ISBN:978-618-5071-08-0
  Αριθμός σελίδων:27

   

  5,00 €

  ΠΡΟΣΘΗΚΗ

  Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

  Αποσπάσματα - Αποφθέγματα

  Δημοφιλή Αποφθέγματα

  Όλοι αγαπάμε τους αρχαίους Έλληνες και σεβόμαστε τα μνημειώδη έργα τους. Όμως ήρθε η ώρα να πάμε παρακάτω και να δημιουργήσουμε καινούρια έργα που αντέχουν στον χρόνο, να επαναπροσδιορίσουμε τις συντεταγμένες της κοινωνίας μας και να κτίσουμε από την αρχή ένα αξιακό σύστημα ανάλογο της σημερινής εποχής.

  Σε μια εποχή τόσο γενικευμένης κρίσης, είτε σε απασχολούν μεγάλα και σοβαρά θέματα, είτε πρέπει να πάρεις αποφάσεις για θέματα που φαίνονται μικρά και καθημερινά, ο δρόμος για την υιοθέτηση ορθών επιλογών αρχίζει από την αναθεώρηση των προσωπικών σου απόψεων.

  30 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

  Σχόλια

  Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

  Θα μας βρείτε στα δίκτυα: