Η Ζωή που αναδύεται μέσα από τα ερείπια (έντυπη έκδοση)

 • ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ
 • ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ

  Η Ζωή που αναδύεται μέσα από τα ερείπια (έντυπη έκδοση)

  «Μπορεί η σύγχρονη Ελλάδα να επιβιώσει;»
  Διάβασε το βιβλίο «Η Ζωή που αναδύεται μέσα από τα ερείπια»

  Η αδήριτη ανάγκη ενός λαού να επιβιώνει, μιας χώρας να εξελίσσεται και μιας πατρίδας συνεχώς να αναγεννάται από τις στάχτες του παρελθόντος της, είναι αυτή που υπαγορεύει την συγγραφή και κυκλοφορία του Βιβλίου-Διαύλου με τίτλο «Η Ζωή που αναδύεται μέσα από τα ερείπια», ενός βιβλίου που ενέπνευσαν ο βίος και τα έργα του αρχετυπικού ηγέτη Ελευθέριου Βενιζέλου.

  Το Βιβλίο-Δίαυλος «Η Ζωή που αναδύεται μέσα από τα ερείπια» ανήκει στην Σειρά «Το Όραμα για μια νέα Ελλάδα».

  Εκδόσεις: Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ
  Συγγραφέας: Βιργινία Φατσή
  ISBN: 978-618-5071-24-0
  Αριθμός σελίδων: 41

  Διαθεσιμότητα Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο

  12,00 €

  ΠΡΟΣΘΗΚΗ


  Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

  Αποσπάσματα - Αποφθέγματα

  Δημοφιλή Αποφθέγματα

  Για να ορθοποδήσει η πατρίδα μας και αυτό να συμβεί σύντομα, χρειαζόμαστε όλοι τα ισχυρά Αρχέτυπα που δημιούργησαν τους Έλληνες, ως λαό και ως έθνος, ως εργάτες του πνεύματος και ως σωτήρες της υφηλίου, ως υπερασπιστές της αλήθειας και υπέρμαχους του κάλλους, ως τιμητές της κληρονομιάς των προγόνων τους και άξιους συνεχιστές των έργων της Συλλογικής τους Διανοίας, ως ανθρώπους που έζησαν και πάλεψαν για την Ελλάδα, ως αγαθές υπάρξεις που αγαπούσαν τον Θεό.

  Κάθε Αρχέτυπο έχει και ένα Όνομα. Το όνομα αυτού που στην συλλογική μας μνήμη και την ατομική μας παιδεία φέρει το βάρος μιας εποχής και των πράξεων που οδήγησαν στην σημερινή Ελλάδα.

  Σήμερα η Ελλάδα είναι μια χώρα που πρέπει να την λυπόμαστε και να την αγαπάμε, να την λυπόμαστε γιατί αυθόρμητα και αυτοπροαίρετα παραχώρησε στους συμμάχους της την εθνική της ταυτότητα και τους επέτρεψε να σχεδιάσουν και να πραγματοποιήσουν τα Έργα που δημιουργούν την σημερινή της Εικόνα και να την αγαπάμε γιατί μπορεί πάλι να ξαναγίνει η πατρίδα που όλοι ονειρευόμαστε και δεν πάψαμε ποτέ να ελπίζουμε ότι θα την δούμε ξανά όπως πρέπει και όπως μας αρέσει.

  30 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

  Σχόλια

  Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

  Θα μας βρείτε στα δίκτυα: