Η Αγάπη που βλεπει την Ουράνια Τάξη

 • ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ
 • ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ

  Η Αγάπη που βλεπει την Ουράνια Τάξη

  «Ποιο είναι το συνδετικό υλικό της ουράνιας τάξης;»
  Διάβασε το βιβλίο «Η Αγάπη που βλέπει την ουράνια τάξη»

  Ζούμε σήμερα σε μια επάνοδο του χρόνου, εκείνου που θα φέρει μπροστά μας νέες ανακαλύψεις, θα μας διδάξει ξανά την φύση των πραγμάτων, θα μας αποκαλύψει κρυμμένες δυνατότητες της δικής μας φύσης και θα δούμε ξανά την Ουράνια Τάξη, όπως την έβλεπαν και την αγαπούσαν οι Έλληνες, ως αέναη πηγή της δικής τους σοφίας και διαχρονική εκδήλωση της σοφίας των όντων.

  Την πραγματικότητα την αλλάζεις, μόνο όταν είσαι έτοιμος για αυτό, δεν περιμένεις τις κοσμογονίες και τις μεγάλες ανακατατάξεις να συμβούν, αλλά τις προκαλείς συμμετέχοντας σε αυτές, αρκεί να είσαι πάντα σίγουρος ότι έχεις την βοήθεια των θεών και βαδίζεις στον Δρόμο που εκείνοι έχουν ανοίξει.

  Πολλά μπορεί να σκεφθεί κανείς, διαβάζοντας το Βιβλίο-Δίαυλο «Η Αγάπη βλέπει την Ουράνια Τάξη», που ενέπνευσε η σκέψη του Ιππόδαμου, από την Μίλητο.

  Αν η εικόνα των άστρων που φτάνει σε εμάς, δείχνει πόσο όμορφα είναι οργανωμένα στις γειτονιές τους, πόσο καλά συνεργάζονται στις ωραίες τους κινήσεις και πώς κινούνται αέναα μέσα στην αρμονική συμβίωσή τους, ενώ ξέρουμε πως μακριά στο βάθος γίνονται οι αέναες διεργασίες που παράγουν το σύμπαν και εμείς αυτή την εικόνα πρέπει να ακολουθήσουμε στις επίγειες διελεύσεις μας.

  Και αυτή την τάξη να αποτυπώσουμε στους δρόμους και τις οδούς των ατομικών μας συνειρμών και της προσωπικής μας πορείας.

  Το Βιβλίο-Δίαυλος «Η Αγάπη που βλέπει την Ουράνια Τάξη» ανήκει στην Σειρά «Οι Δυνάμεις της Δημιουργίας» και συμμετέχει στην Συλλογή «Μπορεί η Ελλάδα να αναστηθεί;».

  Διαθεσιμότητα Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο

  13,00 €

  ΠΡΟΣΘΗΚΗ


  Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

  Αποσπάσματα - Αποφθέγματα

  Δημοφιλή Αποφθέγματα

  Την πραγματικότητα την αλλάζεις, μόνο όταν είσαι έτοιμος για αυτό, δεν περιμένεις τις κοσμογονίες και τις μεγάλες ανακατατάξεις να συμβούν, αλλά τις προκαλείς συμμετέχοντας σε αυτές.

  Ο ουρανός είναι γεμάτος σχήματα και μια σειρά άλλες μορφές που μας δείχνουν πως ό,τι είναι κάτω, είναι και πάνω, ό,τι μπορούμε γύρω μας να διακρίνουμε ως μορφή, μπορούμε να το βρούμε χαραγμένο και στον Ουρανό.

  Γιατί να μην φέρουμε ό,τι υπάρχει πάνω στα άστρα, εδώ κάτω στην γη, όπου ζούμε εμείς.

  Αν καταναλώνεις υπερβολικά πολύ χώρο, δείχνεις ότι είσαι αχόρταγος και καλά θα κάνουν οι άλλοι να σε προσέχουν, γιατί τις ίδιες ορέξεις θα δείξεις και στις συναλλαγές μαζί τους.

  30 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

  Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

  Σχόλια

  Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

  Θα μας βρείτε στα δίκτυα: