ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (έντυπη έκδοση)

 • ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ
 • ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ

  ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (έντυπη έκδοση)

  «Τι παρήγαγαν οι Έλληνες στην ιστορική τους πορεία;»
  Διάβασε το βιβλίο «Μια μικρή ιστορία για την δημιουργία των Ελλήνων»

  Ας διαβάσουμε με προσοχή το Βιβλίο-Δίαυλο «Μια Ιστορία για την δημιουργία των Ελλήνων», που ενέπνευσε ο Ηρόδοτος, ένας από τους μεγάλους ενορατικούς της γενιάς του, γιατί ιστορεί την Επιστήμη του Ανθρώπου, όπως αυτή εμφανίζεται στις πράξεις και τα έργα μας σε αυτήν εδώ την εποχή που διανύουμε, την μεταβατική εποχή που κυοφορεί το νέο μέσα από την μοιραία αποσύνθεση του παλιού.

  Αν ένας λαός απέκτησε το δικαίωμα να ονομάζεται «Έλληνες» και από το όνομά του να μην υποχωρεί ούτε στιγμή, αυτό γίνεται γιατί πάντα διαρκούν στην δική του μνήμη, αυτήν που ονομάζουμε συλλογική, οι αρετές και οι αξίες που τον ανέδειξαν σε αρχηγό μιας ολόκληρης κοινωνίας υγιών ανθρώπων, που ζούσαν καλά και πνευματικά.

  Η σύγχρονη Επιστήμη του Ανθρώπου μας επιβεβαιώνει μια ιστορική αλήθεια, ότι το σημείο που όρισε την υπεροχή των Ελλήνων σε όλες τις μάχες που αναγκάσθηκαν να δώσουν και σε όλες εκείνες που είναι μπροστά τους και θα πρέπει να δοθούν είναι η πίστη στον Θεό και στις υπέρτερες δυνάμεις που κινητοποιούνται, όταν οι Έλληνες το αποφασίσουν.

  Το Βιβλίο-Δίαυλος «Μια Ιστορία για την δημιουργία των Ελλήνων» ανήκει στην Σειρά «Το Όραμα για μια νέα Ελλάδα» και συμμετέχει στις Συλλογές «Ο Ήλιος πάντα λάμπει στην Ελλάδα» «Μπορεί ο Άνθρωπος να βρει την ευτυχία στην ζωή;» «Η Αγάπη» και «Ο Δρόμος για την Ελπίδα».

  Εκδόσεις: Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ
  Συγγραφέας: Βιργινία Φατσή

  Διαθεσιμότητα Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο

  12,00 €

  ΠΡΟΣΘΗΚΗ


  Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

  Αποσπάσματα - Αποφθέγματα

  Δημοφιλή Αποφθέγματα

  Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος, πρέπει να έχεις ορίσει τις συντεταγμένες του είδους σου και να έχεις προσδιορίσει τις ιδιότητες, τις ικανότητες και τα χαρακτηριστικά που σε διαφοροποιούν από τα άλλα, μη ανθρώπινα είδη.

  Κάποτε εάν ήθελες να ονομάζεσαι Έλληνας, έπρεπε να τηρείς ορισμένους κανόνες, να ασπάζεσαι συγκεκριμένες αρχές, να ζεις με έναν ορισμένο τρόπο, να εκπαιδεύεσαι από τους κλασσικούς, να συμβιώνεις αρμονικά μέσα στα τείχη της πόλης σου και να συναλλάσσεσαι ποικιλοτρόπως με όσους βρίσκονται έξω από αυτά.

  30 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

  Σχόλια

  Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

  Θα μας βρείτε στα δίκτυα: