Συλλογή 6: Ο Δρόμος για την Ίαση

 • ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ

  Συλλογή 6: Ο Δρόμος για την Ίαση

  Τα 4 Βιβλία-Δίαυλοι που αποτελούν τη Συλλογή

     

     

  Η Ίαση είναι πάντα το ζητούμενο, είναι αυτή μια υπέροχη Ελληνική λέξη που σημαίνει ταυτόχρονα τα εξής: ότι υπάρχει μια κατάσταση της ενεργού διανοίας που αποτρέπει την αρρώστια από κάθε Ιό, όταν εδώ λέμε ιό, εννοούμε βέβαια «ιό της διανοίας», που παρακάτω τι είναι, θα εξηγηθεί.
  Σημαίνει παράλληλα ότι το υποκείμενο έχει ιαθεί, έχει δηλαδή πια την δυνατότητα το ίδιο να παράγει αντισώματα κατά του ιού και με αυτά να τροφοδοτεί την κοινωνία, αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό.
  Η τρίτη σημασία είναι και αυτή σημαντική: ίαση σημαίνει ότι ξέρω ως κοινωνία, πώς να πολεμήσω την αρρώστια και να ιαθώ, να αρχίσω δηλαδή να παράγω ενεργά αντισώματα, τα κύτταρά μου να βοηθώ, κάθε πολίτης που ανήκει σε αυτήν την κοινωνία να μπορεί να βρει την θεραπεία μέσα σε αυτήν και όχι τυρβάζοντας περί πολλά και ακολουθώντας άλλους, ασυνείδητους θεραπευτές.
  Η ίαση είναι μια κατάσταση που επιτυγχάνεται όταν κανείς ξέρει πώς να την διατηρεί, γιατί είναι Δρόμος και περιπέτεια από τις πιο ευχάριστες της ζωής.
  Γιατί σε κάθε βήμα ανακαλύπτεις και μια πτυχή που την αγνοούσες μέχρι χθες, κάθε σκαλοπάτι είναι και μια κατάσταση της ενεργού διανοίας αυτή την φορά και όχι των «ιών» που καταδυναστεύουν την διάνοια και αυτά που προκαλεί.
  Ο Δρόμος είναι μια πορεία, άλλοτε ευχάριστη και άλλοτε δυσχερής, πάντοτε όμως αληθής και η αλήθεια είναι η μόνη θεραπεία σε αυτή την ζωή, που πάντοτε διαρκεί και ποτέ δεν θα σε προδώσει, αρκεί να μάθεις πώς να είσαι, να αισθάνεσαι και να φέρεσαι εσύ, ως αληθής.

  Συνεχίζεται...


      

  Εκδόσεις: Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ
  Συγγραφέας: Βιργινία Φατσή   

  Διαθεσιμότητα Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο

  Συλλογή Ο Δρόμος για την Ίαση

  30,00 €

  ΠΡΟΣΘΗΚΗ


  Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

  Αποσπάσματα - Αποφθέγματα

  Δημοφιλή Αποφθέγματα

  Η ίαση είναι μια κατάσταση που επιτυγχάνεται όταν κανείς ξέρει πώς να την διατηρεί, γιατί είναι Δρόμος και περιπέτεια από τις πιο ευχάριστες της ζωής.

  Ο Δρόμος για την Ίαση είναι μια πορεία, άλλοτε ευχάριστη και άλλοτε δυσχερής, πάντοτε όμως αληθής. Και η αλήθεια είναι η μόνη θεραπεία σε αυτή την ζωή, που ποτέ δεν θα σε προδώσει, αρκεί να μάθεις πώς να είσαι, να αισθάνεσαι και να φέρεσαι εσύ, ως αληθής.

  Σήμερα που η τεχνολογία έφθασε τον άνθρωπο μέχρι τα αστέρια, που οι κοινωνίες χρειάζονται πάλι τις πνευματικές τους δυνάμεις για να επιβιώσουν, υπάρχει μια μέθοδος η δύναμη της διανοίας, που φέρνει στο σπίτι σας τον πιο εξελιγμένο διαλογισμό που υπάρχει, για να σας βοηθήσει να βρείτε μόνοι σας, την υγεία από την μάστιγα του 21ου αιώνα, την κατάθλιψη.

  Ο Δρόμος για την ατομική ίαση είναι το αποτέλεσμα της «επίτευξης διανοίας», της σύνδεσης δηλαδή του ανθρώπου με τον «χώρο» της διανοίας, με τις δικές του δυνάμεις και κανενός άλλου ώστε από εκεί να αντλεί «συμβουλές» για την καθημερινή του συμπεριφορά, νουθεσίες για τις σχέσεις του με τους άλλους, στήριξη στις δύσκολες επιλογές της ζωής, συμπαράσταση στον δύσκολο αγώνα της επιβίωσης και ενδυνάμωση στον αγώνα του κατά της αρρώστιας.

  18 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

  Σχόλια

  Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

  Θα μας βρείτε στα δίκτυα: