Συλλογή 3: Ο Ήλιος πάντα λάμπει στην Ελλάδα

  Συλλογή 3: Ο Ήλιος πάντα λάμπει στην Ελλάδα

  Τα 6 Βιβλία- Δίαυλοι που αποτελούν την Συλλογή:

         

         

  Η Αγάπη που κτίζει Παρθενώνες είναι από εκείνα τα Στοιχεία που ζωογονούν την Διάνοια, ενισχύοντας την διάθεση για Καινοτομία και Ανταγωνιστικότητα, που απαραίτητα πρέπει να συνοδεύουν κάθε καινοτομία.
  Ο Δρόμος για την Ίαση από κάθε προσωπική και κοινωνική κρίση είναι γραμμένος στην συλλογική μας μνήμη σαν μια Μικρή Ιστορία για την Δημιουργία των Ελλήνων, που συνεχίζεται ακόμα και θα συνεχίζεται για πάντα, αρκεί να έχουμε τις Ψυχικές μας Δυνάμεις.
  Όταν οι Έλληνες ομονοούν, κτίζουν καλά έργα. Όλα τα έργα των Ελλήνων είναι έργα της διανοίας, με την έννοια ότι υπάρχουν πάντα μέσα σε αυτά στοιχεία από το ήθος, την ευλάβεια, την ηθική, την γνώση, την αλήθεια και την ιστορία που είναι εγγεγραμμένα στην συλλογική τους μνήμη.
  Ο Παρθενώνας είναι ένα από αυτά τα έργα που έγιναν όχι για να δοξάσουν μια πόλη, αλλά για να αποτυπώσουν ανεξίτηλα στην ιστορία όσα οι Έλληνες πίστευαν για τον εαυτό τους, την πόλη τους και τον πολιτισμό τους.
  Είχαν αξίες τότε οι Έλληνες και ζούσαν την ζωή τους με βάση αυτές.
  Μια βασική αξία ήταν ότι τα έργα που κάνουν πρέπει να μείνουν αθάνατα, γιατί οι ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ. Πάντα όσο υπάρχουν άνθρωποι στην γη οι ιδέες για πανανθρώπινη αγάπη, ειρήνη και συμφιλίωση, για τον άνθρωπο που γίνεται δημιουργός και το πνεύμα που κατέρχεται και βοηθάει τον άνθρωπο στην ζωή του, θα μένουν ζωντανές και θα έχουν απήχηση στην ψυχή όλων.
  Αφού λοιπόν οι ιδέες είναι ζωντανές και τα έργα που αυτές εμπνέουν πρέπει να έχουν το στοιχείο της αθανασίας μέσα τους, να γίνονται για να διαρκέσουν και να υπερβούν τον αιώνα που τα γέννησε.

  Συνεχίζεται...

  Εκδόσεις: Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ
  Συγγραφέας: Βιργινία Φατσή

  Διαθεσιμότητα Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο

  30,00 €

  ΠΡΟΣΘΗΚΗ


  Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

  Αποσπάσματα - Αποφθέγματα

  Δημοφιλή Αποφθέγματα

  Ο Παρθενώνας είναι το διαχρονικό σύμβολο της αγάπης όλων των ανθρώπων, για την αθανασία της ψυχής, τις ιδέες που κρατάνε αιώνια και τον άνθρωπο που μοχθεί για να φέρει σε αίσιο πέρας τον βίο του στην γη.

  Αν υπάρχει μια πραγματική βάση για την ανταγωνιστικότητα, που όλοι επιδιώκουμε, αυτή είναι η προσωπική ανάκαμψη, να βρούμε ξανά τις πραγματικές παραγωγικές δυνατότητες της δικής μας διανοίας και να επιθυμήσουμε να τις δούμε να εκφράζονται στο επάγγελμά μας.

  Αντίδοτο για την κατάθλιψη δεν υπάρχει, ούτε γιατρικό. Υπάρχει προσωπική πορεία, ευθεία και συντεταγμένη, που ξεκινάει πάντα από μια απόφαση «θα βρω ξανά τον εαυτό μου και την χαρά που μου δίνουν οι δικές μου σκέψεις, οι δικές μου ιδέες και οι δικές μου αξίες».

  Η ψυχή χρειάζεται να εκδηλωθεί. Ας είναι τα βιβλία της «Κοινωνίας της Γνώσης» οι καλοί βοηθοί μας στην προσπάθεια να φέρουμε καινούριες ιδέες στην ζωή μας.

  18 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

  Σχόλια

  Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

  Θα μας βρείτε στα δίκτυα: