Συλλογή 11: Ο Δρόμος για την Ελπίδα

 • ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ

  Συλλογή 11: Ο Δρόμος για την Ελπίδα

  Τα 7 Βιβλία-Δίαυλοι που συγκροτούν τη Συλλογή για την Ελπίδα  Όταν ο άνθρωπος θελήσει να βρει ξανά τον δρόμο που οδηγεί στην ελπίδα, δύο συμμάχους θα αναζητήσει, ο ένας είναι η ψυχή και ο άλλος το πνεύμα, αυτοί είναι οι φυσικοί σύμμαχοι του ανθρώπου.

  Η ευημερία, η ευζωία, η καλή αντίληψη των πραγμάτων, η πρόοδος, η ανάπτυξη, τα καλά σχέδια για το μέλλον όλα αυτά χρειάζονται άλλοτε την ψυχή και άλλοτε το πνεύμα.

  Η ανάπτυξη είναι καταρχήν πνευματικό έργο. Αν μιλάμε για την ανάπτυξη του ανθρώπου, το πνεύμα του θα τον βοηθήσει να βρει τους δρόμους, αν μιλάμε για την ανάπτυξη μιας πόλης οι πνευματικές προσπάθειες όλων θα βοηθήσουν και αν μιλάμε για την ανάπτυξη καλών σχέσεων ανάμεσά μας, πάλι το πνεύμα θα βοηθήσει.

  Όταν ξεκινάμε από την διεκδίκηση οικονομικών αγαθών και προνομίων, ξεχνάμε ότι το οικονομικό αγαθό είναι το αποτέλεσμα πολλών παραγόντων, ο πιο σημαντικός από αυτούς είναι πάντα η εργασία. Καλή, πλούσια σε περιεχόμενο, διαυγής σε στόχους και πειθαρχημένη σε καθημερινές συνήθειες εργασία είναι αυτό που λείπει σήμερα από κάθε κοινωνία.

  Συνεχίζεται...

  Εκδόσεις: Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ
  Συγγραφέας: Βιργινία Φατσή

  Διαθεσιμότητα Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο

  30,00 €

  ΠΡΟΣΘΗΚΗ


  Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

  Αποσπάσματα - Αποφθέγματα

  Δημοφιλή Αποφθέγματα

  Όταν ο άνθρωπος θελήσει να βρει ξανά τον δρόμο που οδηγεί στην ελπίδα, δύο συμμάχους θα αναζητήσει, ο ένας είναι η ψυχή και ο άλλος το πνεύμα.

  Η ανάπτυξη είναι καταρχήν πνευματικό έργο.

  Όταν ξεκινάμε από την διεκδίκηση οικονομικών αγαθών και προνομίων, ξεχνάμε ότι το οικονομικό αγαθό είναι το αποτέλεσμα πολλών παραγόντων, ο πιο σημαντικός από αυτούς είναι πάντα η εργασία.

  Συνηθίσαμε να μιλάμε για καταναλωτικά πρότυπα σαν να υπάρχουν αυτά ερήμην των ανθρώπων, σαν να μην επηρεάζουν τις συνειδήσεις και να μην μετατρέπουν σε όχλο ακόμα και τις καλύτερων προθέσεων ομάδες ανθρώπων.

  18 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

  Σχόλια

  Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

  Θα μας βρείτε στα δίκτυα: