Η Ψυχή των Ελλήνων (E-Book)

   Η Ψυχή των Ελλήνων (E-Book)

   Τα 6 Βιβλία-Δίαυλοι που περιλαμβάνονται στο ενιαίο βιβλίο της Σειράς:

          

          

   Ο Ελληνισμός, κάθε φορά που η πατρίδα μας βρίσκεται σε πραγματικό κίνδυνο, σπεύδει σε βοήθειά της.
   Δεν μπορεί παρά να κάνει το ίδιο και σήμερα, που η Ελλάδα κινδυνεύει να χάσει όλα όσα κατέκτησε μετά από τόσους κοινούς αγώνες, εθνικούς κοινωνικούς και απελευθερωτικούς.
   Η Ελλάδα δεν είναι πλέον μια ανεξάρτητη χώρα, που μπορεί να ακολουθήσει όποιες πολιτικές προκρίνει η δημοκρατικά εκλεγμένη ηγεσία της.
   Είναι μια χώρα σε ομηρία, που εξαναγκάζεται να εξυπηρετεί, κατά προτεραιότητα, τις απαιτήσεις του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος και να αποδιαρθρώνει την φυσιογνωμία και το αναπτυξιακό δυναμικό της κοινωνίας της.
   Είναι τέλος μια χώρα, που έχει αρχίσει να διώχνει τα παιδιά της και να μην αρέσει ούτε στους ίδιους τους Έλληνες.
   Σε λίγο, αν δεν αλλάξουν τα πράγματα, στον ίδιο γεωγραφικό χώρο, που και σήμερα αποκαλείται Ελλάδα, θα κυκλοφορούν οι νέες γενιές των Ελλήνων, αλλά θα λείπει εξ ολοκλήρου η Ελληνική Ψυχή.
   Όπως είμαστε ελεύθεροι να δεχθούμε αγόγγυστα τον εξανδραποδισμό της πατρίδας μας, έτσι είμαστε το ίδιο ελεύθεροι να αρνηθούμε αυτήν την πορεία και να αντιταχθούμε ενεργά στον εκμαυλισμό και την αποδιάρθρωση της Ελληνικότητας της κοινωνίας μας.
   Η Σειρά για την Ψυχή των Ελλήνων είναι με το μέρος αυτών που αντιστέκονται και είναι διατεθειμένοι να στρατευθούν για την σωτηρία της πατρίδας τους.
   Μέσα από τα πρωτότυπα κείμενά της, θέλει να δείξει στους απανταχού Έλληνες, τι είναι ικανοί να πετύχουν αν πιστέψουν στην μεγαλύτερη δύναμη που διαθέτουν.

   Συνεχίζεται στο βιβλίο...

   Εκδόσεις: Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ
   Συγγραφέας: Βιργινία Φατσή
   ISBN:978-618-5071-49-3
   Αριθμός σελίδων:259

   Διαθεσιμότητα Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο

   35,00 €

   ΠΡΟΣΘΗΚΗ


   Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

   Αποσπάσματα - Αποφθέγματα

   Δημοφιλή Αποφθέγματα

   Η Ελλάδα είναι μια χώρα, που έχει αρχίσει να διώχνει τα παιδιά της και να μην αρέσει ούτε στους ίδιους τους Έλληνες. Σε λίγο, αν δεν αλλάξουν τα πράγματα, στον ίδιο γεωγραφικό χώρο, που και σήμερα αποκαλείται Ελλάδα, θα κυκλοφορούν οι νέες γενιές των Ελλήνων, αλλά θα λείπει εξ ολοκλήρου η Ελληνική Ψυχή.

   Η Σειρά «Η Ψυχή των Ελλήνων» επιδιώκει να κινητοποιήσει τις δυνάμεις του Ελληνισμού σε μια πανεθνική προσπάθεια για να σωθεί η Ελλάδα από την καταστροφή.

   Η καινοτομία που φέρνει η Σειρά στον γραπτό λόγο, δεν περιορίζεται μόνο στην έμπνευση πολλών, αξιόλογων ατομικών έργων της διανοίας. Επεκτείνεται στην δύναμη που έχει, για να εμπνεύσει ταυτόχρονα τα συμπληρωματικά έργα που είναι απαραίτητα, για την υλοποίηση κάθε ατομικού έργου της διανοίας. Με τον τρόπο αυτό τα ατομικά έργα δεν μένουν αποκομμένα και ασύνδετα, αλλά αντιθέτως δημιουργείται ένα μεγάλο Πρόγραμμα, στο οποίο εντάσσονται οργανικά.

   Είμαστε πολλοί αυτοί που θέλουμε να αντιδράσουμε ενεργά στην νομοτέλεια των πραγμάτων, όπως δρομολογούνται σήμερα. Χρειαζόμαστε όμως κουράγιο, ηθικό και έμπνευση. Χρειαζόμαστε μια κοινή διακήρυξη αρχών, που να μας ενώνει και να μας κινητοποιεί. Χρειαζόμαστε όλους, τους «κατά την διάνοια Έλληνες» ανεξάρτητα από την εθνικότητα που γράφει το διαβατήριό τους. Για όλα αυτά και άλλα πολλά, έχει γραφεί η Σειρά της Δύναμης της Διανοίας «Η Ψυχή των Ελλήνων». Διαβάστε την προσεκτικά. Το αξίζει.

   5 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

   Σχόλια

   Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

   Θα μας βρείτε στα δίκτυα: