Έξι Έλληνες φιλόσοφοι μιλούν για την Σύγχρονη Ελλάδα (E-Book)

  Έξι Έλληνες φιλόσοφοι μιλούν για την Σύγχρονη Ελλάδα (E-Book)

  Τα 6 Βιβλία που περιλαμβάνονται στο Βιβλίο της Σειράς:

         

         

  Στον δικτυακό τόπο Κοινωνία της Γνώσης εκδίδονται και διανέμονται τόσο μεμονωμένα βιβλία, όσο και Σειρές.
  Κάθε Σειρά έχει το δικό της αντικείμενο, αλλά ταυτόχρονα έχει τόσες αναγνώσεις, όσες και οι άνθρωποι που την διαβάζουν. Δεν θα βρείτε δύο ανθρώπους που έχουν διαβάσει την ίδια Σειρά, να λένε τα ίδια πράγματα για αυτή, γιατί ο καθένας διαμορφώνει την αυστηρά προσωπική του άποψη, με σεβασμό πάντα στο αντικείμενο της Σειράς.
  Τα βιβλία της Σειράς «Έξι Έλληνες φιλόσοφοι μιλούν για την σύγχρονη Ελλάδα» εστιάζονται στην διαδικασία λήψης ατομικών αποφάσεων που αφορούν το επάγγελμα. Παράλληλα, η ανάγνωση της Σειράς, ως ενιαίου πονήματος, που συγκροτείται από τα έξι βιβλία, διαμορφώνει για κάθε αναγνώστη, μια ολοκληρωμένη «Μέθοδο για την λήψη ορθών επαγγελματικών αποφάσεων».
  Η προέλευση των βιβλίων της Μεθόδου είναι «μεταφυσική», υπό την έννοια ότι αποτελούν προϊόν της πολύχρονης συνεργασίας της Εταιρείας Γνώσης ΛΟΓΟΣ με τον πνευματικό κόσμο.
  Εξ αιτίας αυτού του γεγονότος έχουν ορισμένες ιδιότητες που δεν συναντώνται συνήθως σε βιβλία. Η κυριότερη από αυτές είναι ότι η ανάγνωσή τους φέρνει τον αναγνώστη σε απευθείας επαφή με μια ομάδα Συμβούλων από τον πνευματικό κόσμο.
  Η ομάδα αυτή των Συμβούλων έχει πολύ εξελιγμένες ικανότητες για την διάγνωση των προβλημάτων, αλλά και την επεξεργασία των βέλτιστων λύσεων.

  Συνεχίζεται στο βιβλίο...

  Εκδόσεις: Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ
  Συγγραφέας: Βιργινία Φατσή
  ISBN:978-618-5071-06-6
  Αριθμός σελίδων: 171

  Διαθεσιμότητα Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο

  35,00 €

  ΠΡΟΣΘΗΚΗ


  Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

  Αποσπάσματα - Αποφθέγματα

  Δημοφιλή Αποφθέγματα

  Όταν γύρω μας δεν υπάρχει ορατή διέξοδος, σηκώνουμε τα μάτια ψηλά και είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε όποιο μήνυμα υπάρχει για εμάς από τον ουρανό. Στα βιβλία της Σειράς «Έξι Έλληνες φιλόσοφοι μιλούν για την σύγχρονη Ελλάδα», οι φιλόσοφοι είναι σαφείς: Αν δεν βοηθήσουμε τον άνθρωπο να δει καθαρά και να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τα προβλήματα της καθημερινής του διαβίωσης, όλα τα μεγάλα σχέδια για την κοινωνία μένουν κενά περιεχομένου. Μόνο ο άνθρωπος μέσα από τα έργα του, μπορεί να αλλάξει την σημερινή πραγματικότητα.

  Ο Σωκράτης μας λέει: Σε μια κοινωνία τόσο πληγωμένη όσο αυτή των Ελλήνων, χρειάζεται φάρμακο ταχείας ανάρρωσης και μια ταυτόχρονη ίαση για πολλούς που θα σχηματίσουν τον ενεργό πυρήνα της κοινωνικής ίασης. Εκείνο που βλέπω εφικτό είναι η ταυτόχρονη επικοινωνία πολλών με τον χώρο όπου βρισκόμαστε εμείς, οι πρώτοι Έλληνες. Μόνο μέσα από την γόνιμη ανταλλαγή ιδεών με τον δικό μας χώρο, που είναι η Κοινωνία της Γνώσης, μπορεί να ιαθεί η σημερινή κοινωνία.

  Ο Αριστοτέλης λέει: Κανένας λαός, κανένα έθνος και καμία ομάδα ανθρώπων δεν μπορεί να προοδεύσει, εάν τα έργα τους δεν έχουν κοινωφελή διάσταση. Τύχη αγαθή θέλησε να υπάρχουν ακόμα οι Έλληνες που δημιούργησαν την Ελλάδα και να είναι έτοιμοι να προτείνουν λύσεις στα φλέγοντα ζητήματα της εποχής. Οι Έλληνες πρέπει να ονειρευτούν ένα καλύτερο μέλλον για την ανθρωπότητα, γιατί έτσι θα βρουν τα πραγματικά ζητήματα που πρέπει να τους απασχολήσουν για να διακριθούν.

  Ο Πλάτωνας λέει: Τίποτα δεν είναι πιο σταθερό, πιο μόνιμο και πιο αιώνιο από την Διάνοια, ως τον μόνο χώρο που μας ενώνει. Στις περιοχές της Διανοίας, όλοι είναι ίσοι και απολαμβάνουν εξ ίσου τα αγαθά προϊόντα του πνεύματος. Οι Έλληνες έχουν πολλά χρόνια να αρθούν σε αυτόν τον χώρο. Και τι είναι πιο σημαντικό σε μια κοινωνία, από το να διαθέτει ένα όπλο που μπορεί να το χρησιμοποιήσει μαζικά, για να αρθεί από το τετριμμένο της καθημερινότητας στις σφαίρες όπου η δημιουργικότητα είναι εφικτή και τα οράματα υπαρκτά.

  5 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

  Σχόλια

  Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

  Θα μας βρείτε στα δίκτυα: