Οι Δυνάμεις της Δημιουργίας (E-Book)

  Οι Δυνάμεις της Δημιουργίας (E-Book)

  Τα 6 Βιβλία-Δίαυλοι που περιλαμβάνονται στο ενιαίο βιβλίο της Σειράς:

         

         

  Υπάρχει στο Σύμπαν μια Τάξη που όποτε αποκαλύπτεται, μέρες ευημερίας περιμένουν τον άνθρωπο και τους ομοίους του.
  Είναι μια Τάξη που κάθε φορά περιλαμβάνει όλο και περισσότερους ανθρώπους, από αυτούς που επέλεξαν να υπηρετήσουν τον Κόσμο με τα έργα τους, την ανθρωπιά με τις δυνάμεις τους και τον Άνθρωπο με τις ιδέες τους. Δεν είναι λίγοι, ούτε ευκαταφρόνητοι σε πλήθος.
  Είναι όμως όλοι όσοι χρειάζονται για να δημιουργηθεί εκ νέου μια νέα Τάξη στο Σύμπαν, ενίοτε διευρυμένη, άλλοτε μόνο συγκεντρωμένη, μια Τάξη που περιλαμβάνει στους κόλπους της κάθε άνθρωπο που το αξίζει, κάθε άνθρωπο που ανάλωσε τις δυνάμεις του για τον σκοπό αυτό και όλους τους ανθρώπους που θέλουν να ομονοήσουν σε κοινά έργα της διανοίας. Δεν είναι λίγοι, ούτε ευκαταφρόνητοι σε πλήθος.
  Είναι όμως όλοι όσοι χρειάζονται για να διευρυνθεί το σύμπαν για κάθε άνθρωπο που θέλει να το δει με τις δικές του δυνάμεις, αποκτώντας κάθε φορά όλο και περισσότερο θάρρος, όλο και μεγαλύτερη αντοχή και κυρίως όλο και μεγαλύτερη Αγάπη.
  Η Αγάπη είναι που συνέχει το Σύμπαν, αξιοποιεί τους Κόσμους, διέρχεται από την Δημιουργία, αφήνει το αποτύπωμά της στις ψυχές των ανθρώπων, την εικόνα της στις ιδέες τους και την μορφή της στα έργα τους.
  Η Αγάπη είναι που αγκαλιάζει τον άνθρωπο, τροποποιεί τις ιδέες του, δίνει ανάσα στα όνειρά του, πραγματοποιεί τις επιθυμίες του, απογειώνει τις ελπίδες του και αποδιώχνει την απελπισία.
  Η Αγάπη είναι που ξεκινά από τον Θεό, πλημμυρίζει την Δημιουργία, διατρέχει τους δαιδάλους που το Σύμπαν σχηματίζει για την δική του προστασία, δημιουργεί ρυάκια, ποτάμια και πηγές, για να δροσίζει τον άνθρωπο, να διαβρέχει τα έργα του και να ανακουφίζει την ψυχή του.

  Συνεχίζεται στο βιβλίο...

  Εκδόσεις: Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ
  Συγγραφέας: Βιργινία Φατσή
  ISBN: 978-618-5071-42-4
  Αριθμός σελίδων: 261

  Διαθεσιμότητα Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο

  Σειρά 6η

  35,00 €

  ΠΡΟΣΘΗΚΗ


  Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

  Αποσπάσματα - Αποφθέγματα

  Δημοφιλή Αποφθέγματα

  Ο Άνθρωπος στην σύγχρονη εποχή αισθάνεται την ανάγκη να επικοινωνήσει με την ρευστή υπόσταση της αγάπης για την δημιουργία, αυτής που αναβλύζει μέσα από τα κείμενα που διαβάζει, διαβρέχει την ψυχή του και παρασύρει την θλίψη του, ανακουφίζει την ύπαρξή του, τον ελευθερώνει από τους καταναγκασμούς του και του δημιουργεί την ήρεμη γαλήνη που χρειάζεται για να αναπτύξει τα όνειρά του.

  Ο σκοπός της Αγάπης είναι ένας και αυτόν ακολουθεί. Θέλει να φθάσει στο τοπίο της ψυχής κάθε ανθρώπου, να το ζωντανέψει με την παρουσία της, να το γονιμοποιήσει με τα συστατικά της, να το αφυπνίσει με τους ήχους της, να το γαληνέψει με την ησυχία της, να του χαρίσει την ηρεμία των ακίνητων υδάτων και να παρασύρει με την ορμή της τον πόνο, την θλίψη και την μοναξιά.

  Η Αγάπη είναι που αγκαλιάζει τον άνθρωπο, τροποποιεί τις ιδέες του, δίνει ανάσα στα όνειρά του, πραγματοποιεί τις επιθυμίες του, απογειώνει τις ελπίδες του και αποδιώχνει την απελπισία.

  Η Αγάπη για τον άνθρωπο κτίζει Παρθενώνες, όχι όμως τα ολόλαμπρα παλάτια όπου η πόλη καταθέτει τα αναθήματά της, αλλά τον μικρό και ταπεινό βωμό, που κάθε άνθρωπος κτίζει μέσα του, για να λατρεύει στην ησυχία του αυτά που αγαπάει.

  5 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

  Σχόλια

  Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

  Θα μας βρείτε στα δίκτυα: