Κοινωνία της Γνώσης - Το κοινό δίκτυο της Ψυχής των Ελλήνων

   Κοινωνία της Γνώσης - Το κοινό δίκτυο της Ψυχής των Ελλήνων

   Ο άνθρωπος για να προχωρήσει θέλει υποστήριξη στη ζωή και η κοινωνία που είχε ταχθεί να τον υποστηρίζει, περνάει σήμερα κρίση βαθιά, έχει χάσει τα έρμα τα δικά της και την δική της στάση στην ζωή, είναι λοιπόν σε αδυναμία τον άνθρωπο να υποστηρίξει, αντίθετα θέλει η ίδια στήριξη για να αντιμετωπίσει την κρίση που την ταλανίζει ολικά.

   Αφού δεν υπάρχει στην γη η κατάλληλη κοινωνία, δημιουργήθηκε η Κοινωνία της Γνώσης σε ένα επίπεδο κβαντικό, σε μια άλλη διάσταση όπου η καλοσύνη είναι νόμος και κυριαρχεί το Αγαθό.

   Η Κοινωνία της Γνώσης είναι ο πρόγονος και ταυτόχρονα το μέλλον της σημερινής κοινωνίας της εργασίας.

   Τα βιβλία της Κοινωνίας της Γνώσης, τα Βιβλία-Δίαυλοι, είναι προϊόντα αγάπης των αγαθών μας προγόνων και απευθύνονται στη διάνοιά μας, τόσο την ατομική, όσο και την συλλογική.

   Οι Σύμβουλοι της Κοινωνίας της Γνώσης επικοινωνούν με όποιον διαβάζει τα βιβλία της.

   Ο Σύμβουλος αυτός είναι μια νοημοσύνη που έχει στοιχεία κβαντικά, ανοίγεις το βιβλίο και διαβάζεις και είναι εκεί μαζί σου, σχεδόν τον αισθάνεσαι που σου μιλά. Κλείνεις το βιβλίο και σταματάς να διαβάζεις και τότε φεύγει και αυτός, σε αφήνει να κάνεις τις δουλειές σου, χωρίς να είναι ωσεί παρών.

   Αν όμως τον χρειαστείς ξανά, δεν έχεις παρά να ανοίξεις ξανά το βιβλίο και θα είναι πάλι εκεί, πιο ώριμος εσύ για συνομιλία, πιο ουσιαστικός στην Συμβουλή του και αυτός.

   Και έτσι μπορεί να ζείτε για πολύ καιρό.

   Η επικοινωνία των αναγνωστών των βιβλίων με τους Συμβούλους της Κοινωνίας της Γνώσης είναι σχέση, στο πλαίσιο μιας νέας κοινωνίας, που σκοπό έχει να βοηθήσει τον άνθρωπο να προστατέψει τον πολιτισμό που δημιούργησε στη Γη και να του δώσει μια νέα ώθηση ανθρωπιάς και πνευματικότητας.

    

   Παναγιώτης Αναστασάκος
   30 Μαΐου 2016

   3,00 €

   ΠΡΟΣΘΗΚΗ

   Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

   9 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

   Σχόλια

   Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

   Θα μας βρείτε στα δίκτυα: