Ολοκληρωμένο Πακέτο Προσωπικός Χώρος Ελεύθερος από Κατάθλιψη

   Ολοκληρωμένο Πακέτο Προσωπικός Χώρος Ελεύθερος από Κατάθλιψη

   30,00 €

   ΠΡΟΣΘΗΚΗ

   Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

   Αποσπάσματα - Αποφθέγματα

   Ολοκληρωμένο Πακέτο βιβλίων:
   Προσωπικός Χώρος Ελεύθερος από Κατάθλιψη

    

   Το Ολοκληρωμένο Πακέτο βιβλίων αποτελείται από τα εξής:

   Τη Σειρά «Ας πολεμήσουμε την κατάθλιψη» (Σημείο 2 στην έλλειψη «Προσωπικός Χώρος Ελεύθερος από Κατάθλιψη»). Περιλαμβάνει το συνθετικό βιβλίο της Σειράς με τα 6 Βιβλία-Διαύλους.

   Δύο (2) free e-books, το e-book 2 και το e-book 6, καθώς και τα Βιβλία-Διαύλους «Η Ανάσταση των Ελλήνων» και «Η Αρχή των ρευστών, όπως η Αγάπη», που δεν περιλαμβάνονται στη Σειρά «Ας πολεμήσουμε την Κατάθλιψη», για να δημιουργηθούν οι 2 Συλλογές «Πως αντιδρώ σε μια Κοινωνία γεμάτη κατάθλιψη;» και «Ο Δρόμος για την Ίαση» (Σημείο 3 στην έλλειψη «Προσωπικός Χώρος Ελεύθερος από Κατάθλιψη»).

   Τρία (3) Βιβλία Αποφθεγμάτων για την Κατάθλιψη: "Εμείς και η Κατάθλιψη", "ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ: Αρρώστια ή κατάσταση της διανοίας ενός ανθρώπου;"  και "ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ: Συνοπτικός Οδηγός" (Σημείο 4 στην έλλειψη «Προσωπικός Χώρος Ελεύθερος από Κατάθλιψη»).

   Δύο κείμενα, το ένα με τίτλο «Περιγραφή του Ολοκληρωμένου Πακέτου» και το δεύτερο με τίτλο «Ολοκληρωμένο Πακέτο βιβλίων:
   Προσωπικός Χώρος Ελεύθερος από Κατάθλιψη».

   Η χρήση του Ολοκληρωμένου Πακέτου για την Κατάθλιψη είναι απολύτως προσωπική. Ο χρήστης διαβάζει, μελετάει και στοχάζεται μόνος του (Σημείο 6 στην έλλειψη «Προσωπικός Χώρος Ελεύθερος από Κατάθλιψη»).

   Τα ονόματα των Συμβούλων της Κοινωνίας της Γνώσης, με τους οποίους μπορεί να έρθει σε επικοινωνία ο υποψήφιος χρήστης, για θέματα που αφορούν την Κατάθλιψη, υπάρχουν στο site (tab Χώρος Ελεύθερος από Κατάθλιψη) στην περιγραφή όλων των εκδοτικών προϊόντων που συγκροτούν τον Προσωπικό Χώρο Ελεύθερο από Κατάθλιψη. (Σημείο 5 στην έλλειψη «Προσωπικός Χώρος Ελεύθερος από Κατάθλιψη»).

   Επίσης στο ίδιο σημείο στο site, υπάρχουν links για ένα video που αφορά την κατάθλιψη και για σύνδεση με τις ομάδες που ασχολούνται με την κατάθλιψη στο Facebook.

   Η τιμή διάθεσης του Ολοκληρωμένου Αντικαταθλιπτικού Πακέτου από την Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ διαμορφώνεται στα 30€.

   Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ
   Μάρτιος 2016

   Σχόλια

   Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

   Θα μας βρείτε στα δίκτυα: