Εμείς και η κατάθλιψη

   Εμείς και η κατάθλιψη

   Πρόλογος του Εκδότη

    

   Διαβάζοντας τα 3 Βιβλία Αποφθεγμάτων (Βιβλίο 1: ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, Βιβλίο 2: ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ: Αρρώστια ή κατάσταση της διανοίας ενός ανθρώπου; Βιβλίο 3: ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ: Συνοπτικός οδηγός), καταλαβαίνω ότι η Ελληνική κοινωνία πάσχει από βαριά κατάθλιψη, δηλαδή από κατάρρευση της διανοίας, της ανθρωπιάς της.

   Η κατάθλιψη δεν χτυπάει τώρα την πόρτα μας. Είναι ήδη εγκατεστημένη μέσα στο σπίτι μας και έρχεται μαζί μας στη δουλειά. Οι επιπτώσεις είναι ορατές στην κοινωνία, της οποίας η συνοχή έχει διαρραγεί ανεπανόρθωτα.

   Όταν η κατάσταση γίνεται τόσο δύσκολη για τον άνθρωπο, πάντα η Δημιουργία του προσφέρει εξωτερικές βοήθειες, που του δημιουργούν προϋποθέσεις για να δυναμώσει και να παλέψει με τα τρομερά εμπόδια που συναντάει, τόσο στο εξωτερικό περιβάλλον, όσο και από τους «βαρβάρους» μέσα του.

   Η εξ ύψους βοήθεια ήρθε, με τη μορφή των Βιβλίων-Διαύλων, τα οποία δόθηκαν μέσα από συνεχή και αδιάλειπτο Στοχασμό και τώρα που τα χρειαζόμαστε είναι έτοιμα και διαθέσιμα.

   Τα Βιβλία-Δίαυλοι αντιμετωπίζουν την κατάθλιψη. Είναι δομές όπου δεν υπάρχει, δεν χωράει η κατάθλιψη. Έτσι όπου την συναντήσουν την πολεμούν και ο πόλεμος αυτός είναι διαρκής, ανηλεής και νικηφόρος.

   Τα Βιβλία-Δίαυλοι δημιουργούν στον αναγνώστη τους κανάλι επικοινωνίας με την Πνευματική του Οικογένεια. Έτσι μπορεί να έχει καθημερινή προστασία και καθοδήγηση στις πράξεις του και ταυτόχρονα να δυναμώνει την πνευματική του υπόσταση, πράγμα που σημαίνει ότι θωρακίζεται εναντίον της κατάθλιψης.

   Τα Βιβλία Αποφθεγμάτων είναι μια πρόγευση, μια πρώτη επαφή με τα Βιβλία-Διαύλους. Είναι εύχρηστα και μπορεί ο καθένας να τα συμβουλεύεται σε κάθε στιγμή της ημέρας. Αυτά γνωρίζουν πώς να τον συμβουλεύσουν.

   Το διάβασμα των βιβλίων είναι απολύτως προσωπική υπόθεση και το κάνει ο καθένας μόνος του και συγκεντρωμένος στον εαυτό του.

    

   Παναγιώτης Αναστασάκος

   1 Μαρτίου 2016      

   Εκδόσεις: Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ
   Συγγραφέας: Βιργινία Φατσή
   ISBN:978-618-5071-51-6
   Αριθμός σελίδων:28

   3,00 €

   ΠΡΟΣΘΗΚΗ

   Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

   9 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

   Σχόλια

   Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

   Θα μας βρείτε στα δίκτυα: