Η Μαθηματική σκέψη θέλει τόλμη και ηθική (E-Book)

  • ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ
  • ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ

Η Μαθηματική σκέψη θέλει τόλμη και ηθική (E-Book)

«Πως χρησιμοποιούμε τη μαθηματική σκέψη σήμερα;»
Διάβασε το βιβλίο «Η Μαθηματική σκέψη θέλει τόλμη και ηθική»

Πραγματεύεται την ικανότητα του αναγνώστη να κάνει μια πραγματική αποτίμηση των πόρων που διαθέτει και να τους αξιολογεί, με καθαρά Μαθηματική Σκέψη, απορρίπτοντας τυχόν συναισθηματικές ή άλλου είδους εξαρτήσεις.

Να αντιμετωπίζει τα προβλήματα του βίου με την ενάργεια, την καθαρότητα, την τόλμη και την ευθυκρισία μιας ώριμης Μαθηματικής Σκέψης που διακρίνει τα δεδομένα από τα ζητούμενα, την υπόθεση από το συμπέρασμα και την αρχή από το τέλος.

Μιας οιωνεί μαθηματικής σκέψης που δίνει στο ασήμαντο τις σωστές του διαστάσεις, στο σημαντικό την σωστή του εμβέλεια και στον ανθρώπινο βίο τις σωστές του συντεταγμένες.

Το Βιβλίο-Δίαυλος «Η Μαθηματική Σκέψη θέλει τόλμη και ηθική» ανήκει στην Σειρά «Έξι Έλληνες Φιλόσοφοι μιλούν για την Σύγχρονη Ελλάδα» και συμμετέχει στην Συλλογή «Όσο υπάρχουν Έλληνες, υπάρχει θεός και αγάπη».

Εκδόσεις: Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ
Συγγραφέας: Βιργινία Φατσή
ISBN: 978-618-5071-02-8
Αριθμός σελίδων: 25

Διαθεσιμότητα Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο

7,00 €

ΠΡΟΣΘΗΚΗ


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Αποσπάσματα - Αποφθέγματα

Δημοφιλή Αποφθέγματα

Αν δεν βοηθήσουμε τον άνθρωπο να δει καθαρά και να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τα προβλήματα της καθημερινής του διαβίωσης, όλα τα μεγάλα σχέδια για την κοινωνία μένουν κενά περιεχομένου. Μόνο ο άνθρωπος μέσα από τα έργα του, μπορεί να αλλάξει την σημερινή πραγματικότητα.

Σε κάθε περίπτωση, στην συλλογιστική του Έλληνα Φιλοσόφου η επιστήμη είχε θεία προέλευση και την προστάτευαν οι ίδιοι οι θεοί. Ίσως δεν θα ήταν άσχημο να εντάξουμε αυτόν τον καινοτομικό τρόπο σκέψης και στην δική μας συλλογιστική, ειδικά σήμερα που οι νέες ιδέες είναι απαραίτητες και αναγκαίες.

30 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Θα μας βρείτε στα δίκτυα: