Περσέας και Ανδρομέδα

    Περσέας και Ανδρομέδα

    Στις σκοτεινές ημέρες που κυριαρχεί ο φόβος, πάντοτε χρειάζεται ο Περσέας και πάντοτε υπάρχει μια Μέδουσα να αποκεφαλίσει. Η Μέδουσα, το πασίγνωστο τέρας της Ελληνικής μυθολογίας, είναι η απεικόνιση του φόβου, του τρόμου που κάνει τον άνθρωπο να παγώσει και να ξεχάσει τα ήρεμα καταφύγια της ζωής του.

    Εκεί που βρίσκεται ο Περσέας, πάντοτε υπάρχει και η Ανδρομέδα, γιατί αν ο Περσέας στο συλλογικό μας ασυνείδητο είναι η δύναμη που σκοτώνει τα τέρατα, μαζί του η Ανδρομέδα είναι η δύναμη που έχει η ψυχή να αναγεννάται και να γεμίζει με φως τις πιο σκοτεινές γωνιές του νου μας.

    Μια αναγέννηση χρειάζεται σήμερα η ψυχή μας, μια δύναμη χρειαζόμαστε που θα σκοτώσει τα τέρατα και θα διώξει τον φόβο. Για αυτό υπάρχει το βιβλίο «Περσέας και Ανδρομέδα», που είναι από την φύση του θεραπευτικό. Περιγράφει τα κατορθώματα ανθρώπων, που αντιμετώπισαν σε άλλους καιρούς, τον φόβο, το μίσος και την εκδικητικότητα, σε εποχές όπου η ζωή εναλλασσόταν με τον θάνατο και οι θεοί εμφανιζόντουσαν τις νύχτες στα όνειρα των ανθρώπων.

    Ανάμεσα στις εποχές, υπάρχει και κινείται η ψυχή μας. Τότε, στην περιοχή που θα γινόταν Ελλάδα, οι άνθρωποι άκουγαν τον μύθο του Περσέα και ένοιωθε η ψυχή τους ότι έχουν μεγάλα έργα να κάνουν. Τώρα, η ώριμη ψυχή μας ακούει τον μύθο και αναγεννάται.

    Διαθεσιμότητα Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο

    14,00 €

    ΠΡΟΣΘΗΚΗ


    Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

    Αποσπάσματα - Αποφθέγματα

    Λίγα λόγια για την συγγραφέα


    Η Βιργινία Φατσή γεννήθηκε στην Ελλάδα το 1960. Σπούδασε μεταλλειολόγος μηχανικός στο
    Ε. Μ. Πολυτεχνείο και εργάστηκε για πολλά χρόνια ως σύμβουλος υλοποίησης μεγάλων έργων και προγραμμάτων.
    Στην συνέχεια δημιούργησε και εφάρμοσε την
    Δύναμη της Διανοίας, μια πρωτότυπη μέθοδο που χρησιμοποιείται για τους σκοπούς της αυτοβοήθειας, της αυτοβελτίωσης και της αυτογνωσίας.
    Συνέγραψε πολλά βιβλία εμπνευσμένα από
    την αρχαία Ελληνική φιλοσοφία, την αρχαία μυθολογία
    και την Ελληνική ιστορία.
    Σήμερα, ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

    30 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

    Σχόλια

    Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

    Θα μας βρείτε στα δίκτυα: