Τα Ανθρώπινα πάθη και η Λύτρωση (έντυπη έκδοση)

 • ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ

  Τα Ανθρώπινα πάθη και η Λύτρωση (έντυπη έκδοση)

  Το Βιβλίο-Δίαυλος «Τα ανθρώπινα πάθη και η λύτρωση» είναι ένα από τα έξι αντίδοτα που προτείνουμε για την κατάθλιψη, τα άλλα πέντε είναι τα υπόλοιπα βιβλία της Σειράς.

  Διαβάστε και τα έξι, αν νομίζετε ότι ήδη υποφέρετε από κατάθλιψη, διαβάστε ένα ή δύο, αν αναγνωρίζετε στον εαυτό σας συμπτώματα που σας ανησυχούν, διαβάστε όμως οπωσδήποτε το Βιβλίο-Δίαυλος «Τα ανθρώπινα πάθη και η λύτρωση» που ενέπνευσε ο Σοφοκλής για να θωρακίσετε την διάνοιά σας, σε οποιαδήποτε προσβολή δέχεται από τρίτα πρόσωπα και η οποία ενδέχεται να παράξει, οποιαδήποτε στιγμή στο μέλλον, κατάθλιψη. Κάντε το για προληπτικούς λόγους, αν όχι για αντιμετώπιση μιας ασθένειας που ήδη υπάρχει.

  Κάντε το όμως και προστατέψτε την διάνοιά σας από την κατάθλιψη, που ήδη έχει αρχίσει να εξαπλώνεται στην κοινωνία μας σαν σύγχρονη μάστιγα.

  Η έννοια της γήινης πόλης, των ανθρώπων που μοχθούν για να φτιάξουν κάτι ιδανικό, που καταναλώνουν το μυαλό τους, τα χέρια, την δύναμη την σωματική για να δώσουν στα έργα τους λίγη από την δική τους ψυχή, υπάρχει στο έργο του Σοφοκλή.

  Και ποιο έργο είναι μεγαλύτερο από το να κτίσει ο άνθρωπος βήμα, βήμα την δική του ζωή, με τρόπο ώστε να είναι ένα έργο αρεστό στους θεούς και εκείνον να τον ικανοποιεί, να του δίνει την δύναμη και το θάρρος να επιχειρεί έργα καλά και να δίνει και την ζωή του αν χρειάζεται για να τα πραγματοποιεί.

  Εκδόσεις: Εταιρεία Γνώσης ΛΟΓΟΣ
  Συγγραφέας:Βιργινία Φατσή
  ISBN:978-618-5071-88-2
  Αριθμός σελίδων: 52

  12,00 €

  ΠΡΟΣΘΗΚΗ

  Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

  Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

  Σχόλια

  Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

  Θα μας βρείτε στα δίκτυα: